Witam.
Nie mogę znależć pierwszej lekcji probnej,ani tych ośmiu list słówek.
Chcę wykupić abonament. Obawiam się jednak, że z tymi wykupionymi lekcjami będzie tak samo.
Czy to musi być takie zagmatwane?
Pozdrawiam.
Witam.
Nie mogę znależć pierwszej lekcji probnej,ani tych ośmiu list słówek.
Chcę wykupić abonament. Obawiam się jednak, że z tymi wykupionymi lekcjami będzie tak samo.
Czy to musi być takie zagmatwane?
Pozdrawiam.
Jak się tu chwilę posiedzi, to już wszystko nie jest takie skomplikowane.
Nie podam ci linków do tych darmowych rzeczy, bo mam wszystko odblokowane, ale spróbuj poszukać tutaj:
* darmowa lekcja - wszystkie lekcje są w zakładce "Lekcje" (na samej górze, w dolnej części tego pomarańczowego paska, gdzie obok masz też zakładki "Profil", "Słówka", "powtórki", itd...). Po wejściu w "Lekcje " trochę niżej masz zakładki z poziomami. Wejdź w "Poziom A1" i tam masz lekcję "Hello!" Z tego co pamiętam ona była darmowa :)
* darmowe listy słówek - Wchodzisz w zakładkę "Słówka" (ten pomarańczowy pasek), i tam w zakładce "Do nauczenia" masz wszystkie listy słówek. Puki nie wykupisz abonamentu przy wszystkich będziesz miała takie małe kłódeczki, z wyjątkiem 6 lekcji, przy których jest inny znaczek - to właśnie one są odblokowane dla wszystkich i z nich możesz się uczyć.
* powtórki - jak przerobisz jakieś listy ze słówkami, to będziesz mógł je wszystkie powtarzać w powtórkach, codziennie tyle, ile ci ich program wyliczy. Ta funkcja tez nie jest zablokowana. Są w zakładce "Powtórki"
* gry - też kilka z nich jest odblokowanych, znajdziesz je w zakładce "Ćwiczenia".
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.