czy istnieje mozliwość samemu sterować zmianę zdań w dyktowaniu i w fotolekcjach? czasami chciałabym przeanalizować zdanie,lub wysłuchać go kilka razy i niestety jest to niemożliwe bo już jest następne.Dla mnie taka opcja byłaby potrzebna.W fotolekcjach w prezentacji można tak robić,więć może i w tych opcjach jest to możliwe?
czy istnieje mozliwość samemu sterować zmianę zdań w dyktowaniu i w fotolekcjach? czasami chciałabym przeanalizować zdanie,lub wysłuchać go kilka razy i niestety jest to niemożliwe bo już jest następne.Dla mnie taka opcja byłaby potrzebna.W fotolekcjach w prezentacji można tak robić,więć może i w tych opcjach jest to możliwe?
Jest taka opcja. Trzeba kliknąć z prawej strony w głośnik wtedy zdanie można odsłuchiwać wielokrotnie. Następne zdanie rzeczywiście szybko pojawia się po kliknięciu sprawdzam,Mankamentem jest treść zdań. Niektóre są mało przydatne, niektóre bez sensu. Ja nie umiem ich usunąć ,nie wiem czy taka opcja istnieje.A cha! W fotolekcjach klikając w głośnik na górze też można powtarzać.
Obok sprawdzam jest:pokaż odpowiedź i pokaż tłumaczenie , jeśli klikniesz pokaż tłumaczenie możesz wielokrotnie powtarzać, klikając głośnik obok.Klikając w jedno i drugie ,też możesz wielokrotnie powtarzać i ja wtedy analizuję zdanie, jedynie po sprawdzam bardzo szybko następuje następne zdanie.Być może ,że chodzi ci o coś innego i źle cię zrozumiałam ,to przepraszam i pozdrawiam
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.