Wampirka |
Jokasta |
zenstef - Jak na moje to spokojnie jesteś wśród tych wschodzących, tylko pozazdrościć.
Jak coś tam już osiągniesz to bardzo uważaj na promienie Schwarzschilda!!! pozdrówka :) - 13 lat temu |
|
Jokasta - Chętnie zerknę, ale uprzedzam, że sama robię jeszcze błędy,(głównie z roztargnienia) więc poprawiam głównie osoby, które piszą na temat: Let me introduce myself. Pozdrawiam :)
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
pdobies |
pdobies - Dziś znów 400 powtórek i żadnej nowej lekcji. Zostało jedynie siedemset parę zaległych. Jeszcze dwa dni i wyjdę na prostą
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka |
zenstef - No dobrze...
Laptop w kuchni :( No, niech Ci będzie ;) Kiedyś moje śliczne córy tylko coś tam piły przy laptopach. Miałem kiedyś dwa, a teraz mam 0. Z laptopami trzeba być raczej ostrożnym. Z laptopem w kuchni w czasie robienia posiłku? Sam nie wiem... - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
bogusia.nidecka - Laptop na stole a gotowanie na blacie, kuchnia ma jakieś 4m na 4m. Bezpiecznie, tylko się trochę nachodzę, a powtórki wykonane, obiad ugotowany i do przodu.
Ale uwaga słuszna, trzeba miec opracowaną strategie ochraniajacą sprzęt. - 13 lat temu |
|
zenstef - Chyba raczej pisałem niepotrzebnie.
Mój największy pokój blokowy jest tylko coś tam większy od Twojej kuchni. Faktycznie, na większych chatach wychodzi inaczej :) - 13 lat temu |
+1 |
Wampirka |
bogusia.nidecka |
Wampirka |
aniol1988 |
Z | zenstef |
Wampirka - Widziałam przed chwilą tego linka na wizażu :D Ale to tylko dla osób, które założą nowe konto... na aktualnym to chyba nie można z tego skorzystać... Chyba że się mylę...
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Może wie ktoś? Tak się składa, że za 5 dni kończy mi się abonament i chętnie bym skorzystała :)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - No właśnie. Czy można samemu skorzystać
z oferty 99zł i mieć Abonament na rok do przodu? - 13 lat temu |
|
Wiolaen - "Starzy" użytkownicy nie mogą skorzystać z tej oferty - kiedyś się na to nabrałam...
-
13 lat temu
|
|
bird - Wygląda jednak na to, że można.
"Jeśli masz już konto, na którym chcesz zrealizować kod Groupon, zaloguj się." - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wampirka - Można, ale ale wtedy traci się statystyki swoich powtórek i zaczyna wszystko od nowa... Też bym skorzystała z tej promocji, bo mi się abonament kończy...
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Dlaczego traci się statystyki, skoro korzystałoby się ze swojego dotychczasowego konta?
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
zenstef - Przecież wiadome, że byśmy się do siebie odzywali na starych loginach,
a na paseczku przecież zawsze wtedy czeka darmoszka :) - 13 lat temu |
|
Wiolaen - W regulaminie jest chyba zapis, że można mieć jedno konto... a może się mylę? Ale z tego co napisał bird... widocznie można.
-
13 lat temu
|
|
zenstef - do kolezanki Bird
Lepiej się nie pytać Administracji dlaczego się traci statystyki, bo bardzo dobrze wiesz jak Administracja odpowiada na nasze pytania. Oferta jest ważna tylko dobre 2 godz. i szybciej u nas wybuchnie wulkan niż Administracja Ci odpowie dlaczego traci się statystyki :) - 13 lat temu |
|
Wampirka - Założysz nowe konto i na nim będziesz miała odblokowane wszystkie funkcje, a na starym skończy ci się abonament i nic już na nim nie zrobisz... Czyli nie przedłużysz abonamentu, tylko założysz nowe konto i na nim będziesz mogła pracować
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - No to jeśli miałabym stracić historię mojego konta to już wolę darować sobie te 80 zł.
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Na starym nic nie zrobisz?
A Ty myślisz, że ja tak cały czas działam na tutorze z aktualnym abonamentem? Ja Kasiu tak tu działam bez przedłużki - 13 lat temu |
|
bird - Helineth - tak samo ze słowem rodzaju męskiego "człowiek". Przecież kobieta też człowiek (nawet to utarte zdanie brzmi jak brzmi). To wina szowinizmu językowego.
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Do Bird
Stare konto na pogaduchy, a darmoszka koleżanko do nauki. A żebyś Ty wiedziała ile ja czasami mam takich różnych na paseczku... ;) Darmoszka ma Ci służyć tylko pomocniczo. - 13 lat temu |
|
zenstef - Ilepiej Bird pisz do nas starym loginem, bo jesteś koleżanko wspaniała, a dzisiaj przez Ciebie spóźniłem się do pracy przez te Twoje namiary na filmiki :)
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - No to mamy kolejne 25 godzin na debatę ;oP
a Propops, ktoś się dzisiaj uczył? Ja dziś nie mam weny... kupiłam sobie nowy telefon (stary dawno (!!!) trafił) i teraz cały dzień się nim bawię... - 13 lat temu |
+1 |
Wampirka - Jak na razie wiem, że diki na nim działa bez zarzutów... żeby jeszcze mi się udało powtórki uruchomić... Od razu wykupię sobie abonament na internet na cały miesiąc (na razie mam taki 1 dniowy)
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - No to się zgadałyśmy, bo ja dziś pół dnia łazikowałam za komórkowcami. Ktoś kiedyś powiedział, że piekło to za duży wybór.
A jaki kupiłaś? Co polecasz? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wampirka - Wiesz, ja swój telefonik rok czasu szukałam, bo żadne mi się nie podobały... a stary to już taśmą klejąca miałam sklejony, bo się rozlatywał)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wampirka - no ale w końcu się zdecydowałam na Sony Ericssona Xperia X8. Mówię Ci cudeńko, malutki, biało-błękitny a w środku to chyba wszystko ma... pewnie nawet z połowy rzeczy nigdy nie będę korzystać...
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Śliczny :) Ja też dałam sobie spokój z czarnym ustrojstwem (biel poprawia mi nastrój).
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - Nie wiem czemu, teraz prawie wszystkie tel. są czarne i właściwie wyglądają tak samo... a ja właśnie takiego nie chciałam! A ze swojego bardzo jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić.
-
13 lat temu
|
|
bird - Trochę tak, jakby oferta była skierowana wyłącznie do mężczyzn i do tego o sklonowanym guście...
A gdzie kupiłaś? - 13 lat temu |
|
Wampirka - kupiłam w sklepie internetowym orange (wyszło o połowę taniej niż w salonie)
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Też jestem w Orange :) Dzięki Wampirka.
A jak przymierzasz się do kupna laptopa to polecam białego Sony Vaio :D - 13 lat temu |
|
Wiolaen - A słuchajcie, żeby mieć eTutora w telefonie, trzeba płacić dodatkowo abonament? Trochę to dziwne dla mnie, ale tak wywnioskowałam z Twojego komentarza Wampirko...
BTW - udało mi się wstać o 5:30 :) - 13 lat temu |
|
zenstef - A dzisiaj p.Konrad w ,,Lato z radiem":
,,Ja wstałem o 5 rano, a kto rano wstaje to jeże dostaje" :) ps.do Helineth. Nie, abonament tutora ten sam,a Kasia musi zapłacić abonament za możliwość korzystania z internetu ze swojej ślicznotki - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Wiolaen - Dzięki Zenek, chyba o tak wczesnej porze nie wyłączyło mi się jeszcze myślenie :)
Oświećcie mnie - za co się traci punkty reputacji? Tylko za minusowanie? Bo codziennie mam mniej i się zastanawiam co przeskrobałam... :P - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wiolaen - P.S. Te poranne jeże dla mnie to coś na kształt notorycznego niewyspania i podłego humoru, ale wciąż liczę, że mój organizm to przezwycięży :)
Czemu też komentarze mają ograniczoną ilość znaków!?! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
bird - No to już wszystko jasne. Otrzymałam odpowiedź od administracji w sprawie Groupon:
"Oferta na Grouponie nie może przedłużać aktywnego już abonamentu. Aby móc z niej skorzystać, należy założyć nowe konto na innym adresie e-mail niż dotychczas". - 13 lat temu |
|
Jokasta - Witajcie, na poprawę humoru: http://www.youtube.com/watch?v=gRw-lfXy_tQ&feature=relmfu
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - Witam :) Co do mojej robienia powtórek na tel. to jest to możliwe po wejściu na stronę m.etutor.pl - jest to wersja pobierająca mniej danych niż tradycyjne strony... na razie miałam tylko 1 dzień na sprawdzenie tego (w pakiecie próbnym) i pewnie będę z tego korzystać...
-
13 lat temu
|
+1 |
Wampirka - ale nie będę kupować abonamentu na internet w telefonie. Mój brat mnie oświecił, że wystarczy kupić sobie router wifi i będę mogła się łączyć przez ten internet który mam w domu :D
-
13 lat temu
|
+1 |
Jokasta - Znalazłam w necie mp3 za free: http://www.effortlessenglish.pl/p/mp3-free-download.html Mam nadzieję, że komuś się przydadzą :)
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka |
pdobies |
Wampirka |
pdobies - Tak jest wygodnie. Gdziekolwiek jesteś jeśli tylko masz chwilę to możesz porobić. Przydatne
-
13 lat temu
|
|
S | Skartabel |
Wampirka - Witam :)
Nie martw się, tutaj szybko nadrobisz zaległości, tym bardziej, że miałeś już wcześniej do czynienia z językiem :) Grunt to systematyczność, ucz się codziennie, a sam się zdziwisz jak szybko robisz postępy :) - 13 lat temu |
+1 |
Wampirka - Zaglądaj też na nasze forum i chwal się swoimi postępami - nie znam lepszego motywatora do nauki i koniecznie podpowiedz dziewczynie by i Ona zaczęła uczyć się razem z nami :)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wampirka |
bogusia.nidecka |
Wampirka |
bird - Ja na powtórkach skupić się nie mogłam. A wszystko przez zabójczo różowe niebo, ulewę, zapach ziemi i drące się wniebogłosy jerzyki (ptaki). Cudnie! :)
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - Na pewno się skupiłaś na tym różowym, a nie białym ;) Świetnie Cię rozumiem ;)
A ja dodałam ponad 50 elementów do powtórek :D Jak obiecałam... - 13 lat temu |
+1 |
Wampirka - Tyle że to były słówka z listy "w łazience" - do tej pory jakoś przeoczałam ta listę i w sumie znałam z niej już prawie wszystkie słówka (występowały w zdaniach w innych, trudniejszych listach):oP
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Zanim przeszłam do różowego, to wcześniej w białym ustawiłam dzwonek Bird Loop :]
Dużo tych powtórek zrobiłaś - świetnie :) No, to teraz na mnie pora. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka |
bird - Załączam szpakowe widowisko (szczególnie od minuty 3:20). It's breathtaking. Niczym jeden organizm...
http://www.youtube.com/watch?v=XH-groCeKbE&feature=related Ja za powtórki zabiorę się wieczorem. - 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka - Cudowne - natura jest zadziwiająca i piękna i do tego na mnie działa wyciszająco i uspokajająco. Oprócz porannych koncertów ptasich, kocham spacery po górach.
A teraz druga częśc powtórek - dziś praca na raty. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
zenstef - Kolejny wspaniały filmik z poręki Bird;)
A jak filmik oglądałem, to się zastanawiałem, jak to one robią że się nie pozabijają w locie jak robią takie ewolucje!!! Takie ewolucje to by było nawet ciężko wyreżyserować... - 13 lat temu |
|
zenstef - hihi:) A wczoraj na spacerze z Jutkiem /bardzo kochany piesek :)
spotkaliśmy dwa jeże!!! Coś wymyśliłem :) ,,Może Jerzy potrząc na latające jerzyki spotkać kolczaste jeże" :) - 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka - Dobre zdanie na dyktando, można się pogubic w tych jeżach i jerzykach.
-
13 lat temu
|
|
Wampirka |
bogusia.nidecka - Zaczynam sie zastanawiac nad zmianą telefonu tak żeby móc korzystac z netu.
Jestem w orange ile kosztuje korzystanie z netu? W domu mam siec bezprzewodową lokalna ale chciałabym korzystac poza domem. - 13 lat temu |
|
bird - Ja właśnie komórczaka zmieniłam i zastanawiam się nad tym:
http://www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_services?category=promo_3&stamp=1311007409633&articleId=6002508 - 13 lat temu |
|
Wampirka - Gryf, czepiasz się. Mi ten zasięg wystarczy, a sąsiedzi to mogą sobie kupić własny net.
Co do cen w orange to normalnie net jest dość drogi i trzeba albo wykupić jakieś pakiety albo kombinować. - 13 lat temu |
|
Wampirka - Gryf, czepiasz się. Mi ten zasięg wystarczy, a sąsiedzi to mogą sobie kupić własny net.
Co do cen w orange to normalnie net jest dość drogi i trzeba albo wykupić jakieś pakiety albo kombinować. - 13 lat temu |
|
Wampirka |
bogusia.nidecka |
agatahorb |
J | Jagoodka |
W | Wiolaen |
zenstef - hihihi:) A nie mówiłem wczoraj, że podobne tematy miały kiedyś bardzo krótki żywot? :( Ostatni temat z eTutor i tak długo ocalał. Jak kiedyś pisaliśmy cokolwiek tutorowi, w związku z tym że czujemy się oszukiwani, to już rano było na Forum czyściutko :)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - A bo się droga koleżanko wcale mnie nie
słuchasz ;) Przecież kiedyś pisałem żeby na Forum pisać tylko i jedynie na wielką i wieczną chwałę eTutor!!! Na pewno wtedy cząstka Twojego myślenia pozostanie dłużej. - 13 lat temu |
|
zenstef - W dawnych czasach to chyba ,,zdarłem" literki na klawiaturze i coś z tamtego pisania wyszło?
ps.coś w swojej osobowości na pewno ma p-o-l-a. Jak Karolina cokolwiek napisze, to tylko można się spodziewać lawiny :) a to że Karolina pisze prawdę to inna sprawa ;) - 13 lat temu |
|
zenstef - Ja nie zdążyłem. Myślałem że jako ostati był post Karoliny.
ps. Chiny to mało powiedziane, dla mnie jakby Korea Płn. ? - 13 lat temu |
|
bird - Helineth opisywała, iż z regulaminu nie wynika jakoby dotychczasowi użytkownicy nie mogli skorzystać z Groupon na tym samym koncie. Zwróciła się z tym do administracji (po wykupieniu Groupon) i ta abonament jej przedłużyła (na dotychczasowym koncie).
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Może przestańmy pisać na tym wątku o ostatnim ,,incydencie". A jak wywalą też ten temat to gdzie będziemy pisać o codziennych bolączkach? Na takie pranie brudów powinien być założony inny wątek, bo temat Kasi jest bardzo dobry
i by była wielka szkoda dla wielu jakby go nie było :( - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wampirka - Oooo, gdyby nam administracja usunęła ten wątek to taką bym antyreklamę bym zorganizowała na wszystkich najpopularniejszych forach (na których regularnie piszę), że lepiej nie wymawiać przy mnie tych gróźb :@
-
13 lat temu
|
|
Wampirka |
A | adrianekelk |
A | adrianekelk |
bogusia.nidecka |
Wampirka - Gratuluję! Ja dzisiaj wstałam z wielkim trudem. Wogle to w nocy nie mogłam spać i cały dzień jestem senna. Coś mi nie idzie te wczesne wstawanie... I codziennie mam coraz więcej powtórek chociaż nie dodaję nowych słówek :-(
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Chyba cały czas o kimś myślisz i dlatego nie możesz zasnąć;) Nie przejmuj sie droga koleżanko. Jak swojego bliskiego przytulisz tak całkiem do serduszka to będziesz spała spokojniej;)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
zenstef - A powtórki nie zając i na pewno nie uciekną :) A u mnie ranne wstawanie też wychodzi różnie, ale chociaż byłem ambitny :) A tak szczerze mówiąc to okres wakacji zawsze na mnie tak działał.
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Zamiast robić poranne powtórki bym wolał oglądać pejzarze np. gór w czasie wschodzącego słońca... ale tylko pomarzyć :(
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka - Zenku przyłanczam sie do ciebie też bym wolała-ale cóż cieszmy się z tego co jest.
Chociaż ja jeszcze mam w planie jakieś wyjscie w góry a na razie powtórki. Z tym tuleniem to też prawda, ale wiesz z ciepłych ramion jeszcze gorzej się wstaje- bo najchętniej przeleżało by sie tak większośc dnia. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
zenstef - Dalej Kaśka!!! Nie czaj się ze swoim komentarzem!!! Jest tu kilka wspaniałych dziewczyn i na pewno dadzą sposób na rzucenie sieci na faceta :)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - Mam taką nadzieję Kasiu, że jakoś sobie radzisz ze swoim serduszkiem...
A ta pierwsza miłość to naprawdę jest taka wielka!!! i czasami taka ślepa... Ale zawsze taka pierwsza miłość prowadzi do... konstruktywnego rozmawiania o przyszłości... i tak się ten sens naszego przyszłego zycia zaczyna :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
zenstef - A ze swoją miłością przytulajcię się bardzo długo... Statystyki dowodzą, że później owoce miłości :) podtrzymują związki partnerskie do końca życia prawie w całości ;)
-
13 lat temu
|
|
zenstef - A ja zawsze byłem taka wredna małpa :)
Do klotów /plotki/ zawsze byłem pierwszy :) Myślałem, że coś od Kaśki wyciągnę, ale chyba maarnee szanse ... :( Coś raczej Kaśkę w serduszku boli... ps.chyba za dużo gadam, przepraszam - 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka - Cóż u mnie parę owoców miłości po domu gania-już całkiem odchowanych.
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka - A co do usidlania mężczyzn to kobiety swoje sposoby mają.
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - ku@@@@
Wybacz Zenku, odpowiedziałam na twoje pytanie z mojego telefoniku, ale najwidoczniej odp się nie zapisała !!@@@@@!! A tu dyskusja się tak rozwinęła beze mnie !!@@@@@!! Ale co się odwlecze... to się zaraz powtórzy ;oP - 13 lat temu |
|
Wampirka - A więc drogi Zenku, nie zgadłeś, bo tamtej nocy nie mogłam spać nie z samotności... akurat miałam towarzystwo i widocznie mi ciasno było ;oP
no i !OMG! jaka znowu pierwsza miłość!?!?!? Ja już za starą babą jestem na takie wrażenia :oPPPPP - 13 lat temu |
|
S | sylwek004 |
Wampirka - Sylwku, początki nie są tyle najgorsze, co najtrudniejsze! Tak więc zmuś się do nauki, znajdź idealny sposób, rytm nauki dla siebie... Jak już dobrze zaczniesz i przetrwasz, to dalej będzie już tylko lepiej!
-
13 lat temu
|
|
S | sylwek004 |
bogusia.nidecka - Jęzeli chodzi o mnie to najlepiej każdego po trochu. Dla mnie bardzo ważna jest nauka nowych słówek i rozumienie ze słuchu.Gramatyka powoli i systematycznie -utrwalac to co się przerobilo i dokładac nowe zagadnienia
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka |
Wampirka |
bird - Pewnie, że przy komputerze. Komórka to ostateczność - w terenie, w pociągu, itd. Poza tym szkoda oczu :)
-
13 lat temu
|
|
Wampirka |
zenstef - Kaśka by miała się poddać? A nigdy w życiu!!! Nie raz już Kasia wychodziła
z gorszej gęstwiny :) - 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka |
bird |
bogusia.nidecka - Ja wstałam o 5.00 ale ptaki u mnie w sąsiadującym za płotem lesie jeszcze spały. Po parapecie stukał nasz kot z martwym kretem w pysku - chwalił sie zdobyczą.
-
13 lat temu
|
|
bird - Kotu nie spodobało się, że kret "make a mountain out of a molehill" :)
https://www.diki.pl/slownik-angielskiego/?q=make+a+mountain+out+of+a+molehill#q=make+a+mountain+out+of+a+molehill - 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka - Kot ma wręcz krecią obsesje - 2do 3 razy w tygodniu krecie zwłoki pod domem,że o nornicach już nie wspomne. ale za to nie mam dziur w ogrodzie i roslinki nie są podgryzione.
-
13 lat temu
|
|
KazimieraB - Bogusiu -muszę chyba wysłać moje koty do Ciebie na jakieś letnie kursy - u mnie codziennie nowe kopce...
-
13 lat temu
|
|
KazimieraB - Bird - podziwiam, ja zasnęłam o 22, a wstałam o 6.30 tylko dlatego, że robiłam śniadanie dla męża. Im jestem starsza tym więcej potrzebuję snu........ a podobno u innych ludzi jest odwrotnie
-
13 lat temu
|
|
bird - Kazimiero: ja też niestety lubię i chyba potrzebuję dużo snu. Chciałabym to jakoś zmienić, szkoda mi życia. Dziś pomogła mi sóweczka :)
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka - U mnie w kwesti spania z roku na rok mniejsze potrzeby. Najgorzej było jak dzieci były malutkie wtedy snu brakowało.A teraz 6 godzin i mogę normalnie funkcjonowac.
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka - Fakt,że nie chce się wstawac( lubie ot tak poleżec, poczytac lub pomyslec) ale jak się zmobilizuję to nie odczuwam tego że wcześnie wstałam w ciągu dnia.
-
13 lat temu
|
|
zenstef - A mnie wychodzi różnie z tym spaniem.
Zdecydowanie staram się chodzić spać około 23 i na drugi dzień jakoś sobie ze sobą radzę ;) Tak myślę, że 6 godz. spokojnie wystarczy na spanie. Kiedyś po ślubie to wstawałem wcześniej, bo wiadomo że były również inne obowiązki... :) a np. musiałem sprawdzać czy córeczka ma suchą pieluszkę - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
zenstef - A przez drogą koleżankę Bird wcale mi nie idzie nauka :( Zamiast się uczyć to już chyba trzy razy się dokładnie przyglądałem, czy sówka zrobiła jakiś ruch. Przecież ona nawet nie mrugnęłą!!!
Przez cały filmik wygląda jakby to było zdjęcie... - 13 lat temu |
|
zenstef - 2 komentarz jak widać powyżej dotyczy od pon. do piątku jak chodzę do pracy.
A sobotami i niedzielami to zdecydowanie sobie poleżę troszeczkę dłużej ;) /w tyg. bilansie ok. 7,5 godz/dzień, w tym popołudniowe drzemki po obiadku :) - 13 lat temu |
|
bird - Drogi Zenstefie, to teraz specjalnie dla Ciebie filmik :) Może obierz taką metodę, że nie otworzysz linku dopóki nie zrobisz 100 powtórek :)
http://www.youtube.com/watch?v=6x5qWA7Vlyo - 13 lat temu |
|
zenstef - Bardzo dziękuję drogiej koleżance za filmik, a filmik super!!! :) Faktycznie, po obejrzeniu takiego filmiku brzuch boli ze śmiechu :)
a na taki brzuszek to wiadomo, że najlepsza jest leżanka:) - 13 lat temu |
|
zenstef - A tam wyżej czytaj dokładnie.
Tam pisze leżanka a nie koleżanka :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
bogusia.nidecka |
Wampirka |
Wampirka - Co to, nikt nie chce zająć zaszczytnego 500 posta? Wypada pod moim, więc kto pierwszy ten lepszy ;o)
ps wszystkie odpowiedzi w tym wątku dalej będę akceptować, ale dopiero jak wykupię sobie abonament (teraz ta opcja mi znikła) - 13 lat temu |
|
Z | zenstef |
Wampirka - No, nie spodziewałam się życzeń, ale nie mam nic przeciwko, by właśnie taki był ten pół tysięczny post :)
Dziękuję Ci Zenku i życzę Tobie jak również wszystkim pozostałym forumowiczom jak najwięcej motywacji i sił do poszerzania swoich angielskich horyzontów :* - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wampirka - Niestety to jeszcze nie jest półtysięczny post :(
Wydawało mi się, że na liczniku jest 499, ale widocznie było mniej..., bo piszemy w dopiero 450 poście :( Przepraszam, za zmyłkę, ale przynajmniej forum trochę odżyło :oP - 13 lat temu |
|
zenstef - spoko ;) od razu było widać że jesteśmy na 450-tce. A co nam tam :)
Tak na marginesie, zawsze byłaś nam droga Kasiu do przodu :) - 13 lat temu |
|
Wampirka - lepiej być do przodu niż do tyłu :oP
Nie pozostaje wam nic innego jak mnie teraz gonić... Wiecie, ja już w połowie tysiąca jestem ;oP - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wampirka |
KazimieraB - jeśli dodrze zrozumiałam mimo niewykupionego abonamentu zostały jakieś powtórki? Mój kończy się za 50 dni, zobaczę czy warto go wykupić
-
13 lat temu
|
|
bogusia.nidecka |
bogusia.nidecka - Zapraszam!Wprawdzie zjedzone całe - mam dużą rodzinkę.Ale za nim dojedziecie to będzie następne. Ciasta z reguły mi wychodzą to było takie szybkie ucierane na oleju a na górę trochę aroni dla smaku.
- 13 lat temu |
|
KazimieraB - u mnie nikt już nie chce niczego z aronią ...wisi smętnie na krzakach, ale ciasta nigdy nie piekłam więc poproszę o przepis
-
13 lat temu
|
|
aniol1988 |
bogusia.nidecka |
Wampirka |
Wampirka |
W | Wiolaen |
Wampirka - Mój abonament jeszcze nie opłacony... Jak na razie nie czuję niedosytu z powodu braku angielskiego, wystarcza mi robienie tego co mam. Jak poczuję wenę to go wykupię, może przy okazji jakiejś promocji się doczekam...
-
13 lat temu
|
+1 |
zenstef - Cześć Kaśka,
Mam nadzieję, że nie przeglądasz tylko tego tematu ;) Poczytaj j/n https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/67607-_eTutor_-_warto_poczekac_-_chyba_naprawde_warto_.html Ty to masz intuicję ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
Wampirka - Dziękuję Zenku :*
Akurat nie czytałam tego wątku i nie dostałam żadnej informacji na @... Tak przewidywałam, że powinna pojawić się jakaś promocja wrześniowa- na początek roku szkolnego, ale z taka tez może być, nie będę wybrzydzać ;) - 13 lat temu |
+1 |
ipon |
Wampirka - To trzymam kciuki, by postanowienia językowe przetrwały co najmniej do ostatniego egzaminu na collegu :)
-
13 lat temu
|
+1 |
W kryptologii . Czy oni mnie nie obrażają ??? - 13 lat temu
Inglisza uczyłam się tylko jakieś 2,5 roku, mało... Powtarzam więc sobie od początku; rzeczy, które są dla mnie oczywiste, pomijam.
Też tak macie, że nawet na poziomie A1 zdarza Wam się złapać na myśli, że "ojaaa, tego nie wiedziałam/em"?
- 12 lat temu
Od 24 września jestem z wami. Na razie systematyka jest ok. - 12 lat temu
- 12 lat temu