Witam!
Chcialabym sie dowiedziec, czy jest mozliwosc otrzymania probnych lekcji(darmowych) z gramatyki?
Chcialabym sie zorientowac czy beda te lekcje mi pomagaly i czy bedzie to odpwiedni sposob dla mnie...wiadomo kazdy przyswaja inaczej wiedze. Obecnie korzystam z Ultimate English i uwazam to za swietny sposob w poznawaniu nowych slow...aczkolwiek chcialbym sprawdzic gramatyke...
Czekam na odpowiedz...
Pozdrawiam i zycze milego dnia!
Witam!
Chcialabym sie dowiedziec, czy jest mozliwosc otrzymania probnych lekcji(darmowych) z gramatyki?
Chcialabym sie zorientowac czy beda te lekcje mi pomagaly i czy bedzie to odpwiedni sposob dla mnie...wiadomo kazdy przyswaja inaczej wiedze. Obecnie korzystam z Ultimate English i uwazam to za swietny sposob w poznawaniu nowych slow...aczkolwiek chcialbym sprawdzic gramatyke...
Czekam na odpowiedz...
Pozdrawiam i zycze milego dnia!
też bym chciał coś mniej więcej zobaczyć . bo nie ma nic darmowego a nie wiem czy się opłaca i czy jest obszernie wytłumaczone dane zagadnienie, czy jest dużo przykładów, tłumaczeń itp, najlepiej jeden z którychś czasów za darmo. Bo ogólnie na internecie jest dużo wytłumaczone a chciałbym zobaczyć co w Waszym kursie akurat o tym jest
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.