W sumie przycisków "K" i "L" używamy tylko w specyficznej sytuacji, gdy dane słówko ma kilka odpowiedników angielskich, np. "GP, general practitioner" tutaj możemy użyć "J" żeby odtworzyć "GP" i "K" żeby odtworzyć "general practitioner". Także jeśli ktoś będzie naciskał te klawisze dla pojedyńczego słowka to nie zostanie nic odtworzone.
Przyciski dziłają analogicznie jak dla zdań. Jeśli nie ma zdań to się nic nie odtwarza. Dla 1 zdania przycisk "M", dla 2 "<," dla 3 ">.".
Mam nadzieję że za bardzo nie namotałam ;)
Czasami w przypadku problemów z działaniem klawiszy skrótu konieczne jest kliknięcie myszką wewnątrz okna przeglądarki - gdzieś w pustym miejscu strony.
Zenstef bardzo urazasz i Twoje przeprosiny sa nie na miejscu.
Owszem jako pouczyciel jestes swietny mentorze ale jako kolega to dziekuje .Lamiesz wszelkie deklaracje byc moze tak lubisz i niech tak to zostanie Ipon
Serdeczne pozdrowienia dla Pawla Kowalczyka z Polski.Jestem tutaj po poltorarocznej nieobecnosci pozdrawiam serdecznie i dziekuje,ze dzieki Pana programowi moge rozmawiac w mojej pracy kwaterze glownej Morrisons z dyrektorami i prezesami tej Firmy po angielsku .Caluski dla Pana i Wspolpracownikow i zyczenia dla uzytkownikow poswiecajcie temu programowi kazda wolna chwile zawsze wroci do Was sukcesem .Pa Ipon
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.