Po miesięcznym "odpoczynku" od etutora powróciłem i miałem do wykonania 200 powtórkowym słówek. Zbiłem do 150 w jeden dzień, a potem coś przestawiłem w wyznaczeniu powtórek i miałem tylko po 6 słówek na dzień do powtórek. Cofnąłem wyznaczanie powtórek na liczbę dni ale następnego dnia nic nie miałem do powtórzenia. Jak do tego powrócić co miałem na początku, a wiec dla przykładu mam 200 swoich utworzonych słówek i chciałbym dziennie powtarzać po 30-40??
Po miesięcznym "odpoczynku" od etutora powróciłem i miałem do wykonania 200 powtórkowym słówek. Zbiłem do 150 w jeden dzień, a potem coś przestawiłem w wyznaczeniu powtórek i miałem tylko po 6 słówek na dzień do powtórek. Cofnąłem wyznaczanie powtórek na liczbę dni ale następnego dnia nic nie miałem do powtórzenia. Jak do tego powrócić co miałem na początku, a wiec dla przykładu mam 200 swoich utworzonych słówek i chciałbym dziennie powtarzać po 30-40??
To pewnie nie pomoże. Dziwnie to narzędzie do rozkładania powtórek działa. Skoro chcesz po 30 powtórek dziennie, to może po prostu rozłóż ilość powtórek na 7 dni? będzie wtedy trochę mniej niż 30, ale może się w ten sposób uda.
A jesli nie, to może jednak Rupcio ma rację, i najpierw przywróć daty powtórek(może akurat u Ciebie to zadziała), aż będzie ich 200 na dziś (albo przybliżona do 200 liczba) i potem spróbuj rozłożyć na te 7 lub 6 dni.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.