beatusmartinus |
futbolowa |
mlesniewska1 - To są niestety coraz częstsze problemy wielu aplikacji. Świat informatyczny idzie tak bardzo szybkimi krokami do przodu, że nie zawsze odbiorcy zawartości treści internetowych nadążają z aktualizacją swoich przeglądarek, ale też twórcy aplikacji nie dostosowują na czas kodów swoich stron do najnowszych wersji wszystkich przeglądarek. A nawet tych najpopularniejszych jest przecież kilka, plus jeszcze mobilne. Sama korzystam z dwóch przeglądarek, bo czasami jak coś 'zacina' albo kiepsko się wyświetla na jednej, to na drugiej może być lepiej.
Więc twój problem może być tego właśnie rodzaju. - 8 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
milktv |
futbolowa - Dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama. Początkowo myślałam, że to wina komputera, ale windowsowy rejestrator dźwięku zadziałał normalnie. Uznałam więc, że winny jest eTutor, ale wtedy sprawdziłam Firefoksa i wszystko było dobrze. Ech, tak bardzo lubię Chrome, a ostatnio wieczne problemy...
-
8 lat temu
|
+1 |
dawidturek |
jfifielski - Ok..........................................................................................................................................................................................................................................................................
-
8 lat temu
|
|