ZALOGUJ SIĘ

Zdarzenia których nie rozumiem

11 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
Czy mógłby mnie ktoś 'oświecić' dlaczego dodany znak plus przy wypowiedzi ipon pojawia się jako minus? Czyżby była na jakimś 'karnym indeksie' za krytyczne wypowiedzi dotyczące etutora? Każdy ma prawo do własnej oceny. A fakt, że niejednokrotnie dzieliła się swoją wiedzą z tymi których wiedza była mniejsza nie liczy się?
danutka176
zorija - można tylko raz komuś dać plusa - drugi raz jak kliknięsz w plus - to wtedy się "minusuje" - 11 lat temu
danutka176 - ipon przy swojej wypowiedzi miała '-1' gdy ja kliknęłam (jeden raz) na znak plus, przy jej wypowiedzi pokazało się '-2' - 11 lat temu
Ewelina79 - Tak jak powiedziałaś danutka "każdy ma prawo do własnej oceny" więc każdy może dodać plusa, albo minusa i nie ma sensu robić dochodzenia kto dał minusa, a kto plusa, chyba nie to tu jest istotne, tylko nauka języka angielskiego. Po za tym, to nie są krytyczne wypowiedzi, to jest jakiś bełkot, którego wydaje mi się, mało kto chce tutaj słuchać. Nikt jeszcze od bycia po prostu niegrzecznym i wytykania komuś w dość nieelegancki sposób błędów, niczego nie zwojuje. - 11 lat temu
danutka176 - Chciałam tylko wiedzieć dlaczego tak system zadziałał, z dochodzeniem moja niewiedza nie ma
nic wspólnego. Zgadzam się z Tobą Ewelina, że jesteśmy tu po to by robić postępy w nauce języka, a wzajemna przychylność jest mile widziana. Pozdrawiam
- 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Jest to jakiegoś rodzaju błąd w serwisie, który zauważyłem jakiś rok temu.
Tutor miał się temu przyjrzeć i w sumie może się przyjrzał ale ciągle działa to niepoprawnie (całe szczęście w nikłej części ocen).
Niewielka część moich ocen (na plus) nagle została wyświetlana jako ocena na minus ale nią nie jest!
Można to w łatwy sposób sprawdzić.

Przykład:
Osoba ma +2 za pytanie, mi wyświetla, że kliknąłem minus , więc "odklikam" minus i robi się nagle +1... czyli "odklikałem" plus a nie minus bo zrobiłoby się +3 gdyby to był minus.

@zoria
> można tylko raz komuś dać plusa - drugi raz jak kliknięsz w plus - to wtedy się "minusuje"

Jak drugi raz klikniesz w plus (w odpowiedzi w której dałaś plus) to zrobi się zero a nie minus.

pzd!
quantum137
11 lat temuzmieniany: 11 lat temu
zorija - miałam to na myśli,że po drugim kliknięciu na plus tej samej osobie za tą samą wypowiedż - licznik się cofa - też pzd - 11 lat temu
quantum137 - licznik się cofa o 1, czyli na brak oceny a nie cofa się o 2 (z plusa na minus)...
Tak samo jest z minusa na brak oceny, tu licznik "idzie do przodu" o 1

ale spox:)
- 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.