![]() | alimar |
![]() | quantum137 |
alimar - Faktycznie- literówka- ma być "environment", tj. środowisko.
Chciałam powiedzieć, że czuję, iż moim wewnętrzym obowiązkiem jest chronić środowisko. Ale widać "skopałam" zdanie całkiem. - 14 lat temu |
|
quantum137 - ok, nic się nie stało :)
Przetłumaczę to tak: My moral obligation is to save the environment. PS. To tylko jedno z kilku możliwych tłumaczeń. Pozdrówka :) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
alimar - Dzięki bardzo.
A mogę prosić o kilka jeszcze innych przykładów wyrażania chęci chronienia środowiska? :) - 14 lat temu |
|
quantum137 - I feel responsible for the environment.
I must protect the environment. Pozdrówka :-) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Z | zenstef |
zenstef - A ja tylko stwierdzam fakty i szkoda że quantum137 nie odpowiedział na moją odpowiedź.
Ale nie jest źle :) Jak kiedyś zwróciłem uwagę Administracji, to chyba straciłem ze sto punktów :) Bywało gorzej ;) - 14 lat temu |
+1 |
zenstef - Dobrze, że jesteś quantum137 na eTutor, bo bym nie wiedział, co znaczy bezpośrednia próba zmiany loginu przez innego użytkownika. Jak długo jestem na różnych Forach to się nie spotkałem z próbą wymuszenia zmiany loginu innego użytkownika, tak jak Ty to kiedyś zrobiłeś na Forum eTutor
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
+1 |
zenstef - Jak ktoś daje sobie nick /login/ to coś to znaczy. Ktoś się z tym loginem utożsamia,
a Ty próbowałeś na eTutor wymusić zmianę loginu jednego z użytkowników /nie wiem czy tamten Twój post jeszcze jest , bo zawsze wywalasz to co Tobie jest na teraz niewygodne/ - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - To, że próbowałeś kiedyś wymusić na Admimnistracji zmianę loginu jednego z użytkowników, to się raczej pamięta.
ps.i przestań mnie w końcu minusować!!! bo jak ja zacznę, to raczej dotkniesz dno :) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - A z Tobą zawsze tak było... ;)
Jak taka sierota znowu sie nie odzywasz. Próba zmiany czyjegoś loginu to jest raczej ważna sprawa /to co kiedyś próbowałeś zrobić to raczej niespotykany przypadek ;) - 14 lat temu |
+1 |
zenstef - I wyszło zgodnie z tradycją... ;)
Kolejny raz wywaliłeś swoje zdanie /raczej Tobie niewygodne/ po mojej uwadze, bez żadnej odpowiedzi... - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |