R | renatabaczek |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
F | fahrmann |
jacek811 |
jerzy_pozoga - Hi jacek811-sprawdziłem gamestolearnenglish, fast-dobre TO! Ale podane rekordy budzą watpliwości. Np. z Iran ma 15.000 punkta w 15 minut. Pytanie- ile potrzeba zrobić słówek/sekundę aby otrzymać taki wynik? Spróbuj zapieprzać myszką. Pozdrawiam-JKP
-
11 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Właśnie zrobiłem jedną liste na próbę, po kropce są setne sekundy, więc według tego schematu ten wynik to 1 sekunda i 56 setnych, nie 15 minut...
Ciekawe jak można uzyskać wynik grubo poniżej 1 minuty jak nawet samo odsłuchanie tych słów zajmuje około sekundę na 1 element... PS. Jerzy te 15 tysięcy punktów to kwestia praktyki. Doszedłem po kilkunastu próbach do 50 elementów (z 80) i zasuwa potem jak diabli fakt... Mnie zastanawia czas niektórych graczy! - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
quantum137 - PS. Niestety ta strona pokazuje nieprzwdziwe wyniki.
http://gamestolearnenglish.com/fast-hands/ W tej grze można uzyskać wynik o wielokrotności 100 czyli, np. niemożliwym jest uzyskanie 5431 punktów. Nawet moje wyniki jakoś się same zmieniły... - 11 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - Witaj quantum137, jestem zgodny w twoich rachunkach, dociekaniach. Jestem za granicą I niedawno temu miałem dobre łącze ze speedem-ok. 2Mb/sec w nocy. Na eT w PAMIĘCi zrobiłem wiele szybkich ćwiczeń I również miałem rekordy 25sec na cały kwadrat, tj.96 punkta. W sumie, w godzinę czasu miałem 5.500 punkta. Spodobało mi się, owa szybkość zakuwania. PAMIĘĆ na eT to dobra sprawa I polecam innym, ciekawym studentom.
Pozdrawiam, JKP. - 11 lat temu |
|
quantum137 - 96 punktów to bardzo dobry wynik na 1 podejście, czas rewelacyjny.
5500punktów/h hmmm że ci się chce:) 2Mb/s to było dobre 10 lat temu a teraz to same reklamy potrafią takie łącze spowolnić... pzd! - 11 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - Moje sukcesy zawdzięczam myszce Gaming Mouse którą zakupiłem za ok.150zł przeznaczoną do gier szybkich, trzy biegowa. Sprawdziłem, 2cm suwu na stole to mój cały ekran w lini H na komputerze. Pozdrawiam.
-
11 lat temu
|
|
quantum137 - Ja mam zwykłego Logitech i wszystko gamingowe mnie denerwuje, mimo, że byłem kiedyś graczem.
Mysz do gier szybkich hmmm pewnie ma dpi 5x większe niż możliwości sterowania ręki;) i laserowy GPS:D Sorki za dygresję:P:P:P Wracając do wątku taki wynik zawdzięczasz raczej motywacji a nie myszce! - 11 lat temu |
|
Ewelina79 |
K | klosow |
zorija |
sliver |
Learning English podcast: How to learn faster with microlearning
Czasowniki, rzeczowniki , przymiotniki problem z rozróżnieniem