ZALOGUJ SIĘ

Czemu podczas wykonywania ćwiczeń z Wisielca nie naliczają mi się zdobyte punkty?

11 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
Wykonałem dzisiaj kilka ćwiczeń z wisielca i żadne punkty mi się nie naliczają. Po drugie od jakiegoś czasu, jeśli wykonuje się jakieś ćwiczenie (jakiekolwiek), wejdzie się potem w ćwiczenia, by zobaczyć ile się już zrobiło, to nie pokazuje ile się już zrobiło, trzeba wejść w profil, potem jeszcze raz w ćwiczenia i dopiero pokazuje zrealizowaną liczbę ćwiczeń i punkty. Proszę o pomoc.
A
ArturGrucha
Ewelina79 - Może dane muszą się po prostu zaktualizować, może wystarczy odświeżyć stronę. - 11 lat temu
Kardamon - Na obecną chwilę, czyli od wczorajszego wieczora w ogóle nie są naliczane punkty za jakiekolwiek ćwiczenia i również wylogowanie i ponowne zalogowanie nie pomaga... - 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

W listopadzie 2013 wprowadziliśmy zmiany, które spowodowały, że dane w statystykach nauki mogą być aktualizowane nawet z półgodzinnym opóźnieniem. Serdecznie przepraszamy za niedogodności - zmiany te były konieczne.
Pozdrawiamy.
japonskiwachlarz
Kardamon - Do tego można przywyknąć i dzisiaj to działa mniej więcej dobrze. - 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.