M | maksymilian0909 |
zaz2013 |
ipon - zaz jesteś niesamowity.Twoje odpowiedzi to brylany.Gratuluję wiedzy i zaangażowania w udzielanie odpowiedzi.Podziwiam i czerpię masę super wiadomości.Szkoda,że to nie Ty opracowywałeś treść gramatyczną Tutora.
-
11 lat temu
|
+1 |
zorija - gdyby tak zaz i quantum połączyli siły - to jakiż wspaniały podręcznik gramatyki by stworzyli!
-
11 lat temu
|
+3 |
ewa159 - Skoro już autorzy nowego podręcznika do nauki gramatyki angielskiej zostali wybrani, to ja bym optowała za tym, byście i Wy, dziewczyny, miały współudział w redagowaniu nowej, rewolucyjnej pozycji na rynku księgarskim. Autorzy mieliby z Was ogromny pożytek. Jesteście jak archeologowie, którzy dokopią się do tego, do czego teoretycznie dokopać się nie można:-) Mam jeszcze jeden nick do zaproponowania, jakby co;-)
W każdym razie jestem za:-) A co na to wszystko zaz2013 i quantum? :-) - 11 lat temu |
|
quantum137 - > Skoro już autorzy nowego podręcznika do nauki gramatyki angielskiej zostali wybrani
Dobre!:) W sumie pomysł ciekawy ale raczej pracochłonny. Od jakiegoś czasu myślę o blogu i w sumie mógłby być w części o gramatyce angielskiej:) - 11 lat temu |
|
zaz2013 - "nowej, rewolucyjnej pozycji na rynku księgarskim." - coś jak "Gramatyka angielska na wesoło"? "English Grammar According to Zaz"? Nie ma sprawy. Szkoda, że mój major poszedł w kierunku literatury, bo to dobry pomysł :D.
-
11 lat temu
|
|
ewa159 - Quantum, nie myśl tyle:-) bo tylko tracisz czas, który mógłbyś już spożytkować na łopatologiczne wyjaśnianie zawiłości językowych. Upraszam się o namiary na bloga, bo coś mi się wydaje, że w ogóle może być ciekawy:-)
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
ewa159 - Właśnie coś takiego. Panowie, to jest odezwa do Was:-) Kompendium wiedzy, które niech nawet będzie "na wesoło":-)
I wszystko w jednym miejscu. Nie będzie trzeba skakać po tych Waszych komentarzach. Zaraz nas maksymilian0909 przegoni ze swojej strony;-) - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
quantum137 - Spoko, jak blog będzie online dam namiary na niego, myślę że pod koniec stycznia powinien już jakoś wyglądać. Obecnie pracuję nad innym projektem i mam niestety mało czasu grrrr
- 11 lat temu |
|
zorija - ja tez chcę bloga i gramatyki na wesoło "According to Zaz"!
Ewa159- dzięki za zachętę- będę kopać jeszcze głębiej - obiecuję. - 11 lat temu |
+1 |
ewa159 - "According to Zaz... in close cooperation with Quantum":-)
Zorija - nie wątpię, że tak będzie:-) - 11 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Jakie jest prawidlowe rozwiązanie, bo nic co wpisuję nie pasuje
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.