? | Gość |
Fenixior |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Haku92 |
D | daga3030 |
daga3030 - może jeszcze coś się pojawi na gruponie, z tego co pamiętam w zeszłym roku była większa promocja, połowę ceny bodajże ...
mam nadzieje na promocje angielskiego biznesowego. - 11 lat temu |
|
Gość - Dziękuję, tego linku mi brakowało. Kurs przedłużyłem. Rok temu była większa promocja i trochę wcześniej.
Pozdrawiam. - 11 lat temu |
|
anialew - Wielkie dzięki, daga 3030. Właśnie przedłużyłam kurs o kolejny rok. Życzę pięknych Świąt i najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam bardzo
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
Fenixior - daga3030 lepiej usuń te linki. One są przypisane bezpośrednio do Twojego konta. Dzięki temu ktoś może Ci wejść bez problemu na konto.
-
11 lat temu
|
+2 |
Gość - Nie bardzo wiem o co chodzi. Po kliknięciu "zamów", są dane konta nie tego co wysyłał link, lecz dane z mojego konta. Dlatego nie widzę powodów dlaczego linki mają być usuwane. Mam nadzieję że tak samo jest jak ktoś inny wchodzi, to widzi dane swojego konta, a nie konta wysyłającego link.
Pozdrawiam. - 11 lat temu |
0 |
ewa159 - @daga3030 I ja bardzo dziękuję za udostępnienie linka. Wszystko by było w porządku, gdyby nie to, że można swobodnie sobie buszować po Twoim profilu, na co oczywiście nigdy bym sobie nie pozwoliła. Nie zmienia to faktu, że istnieje taka możliwość.
Pozdrawiam serdecznie:-) - 11 lat temu |
|
D | daga3030 |