P | Patrial |
HandicapGuy |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
K | karkowka |
quantum137 - Cannot ZAWSZE piszemy razem.
Za CALD(CLE): Common Learner Error. Pozdrawiam - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
quantum137 - Ciekawe kto dał minusa za poprawną odpowiedź. Słowo CANNOT piszemy razem, nigdy oddzielnie.
-
14 lat temu
|
|
TopMan |
quantum137 |
TopMan - Spokojnie, z tym jadem tez nie przesadzaj.
Tylko zacytowalam odmienna od twojej wersje. Doskonale wiesz, ze wstawiony przeze mnie cytat jest poprawny. Jak cytujesz wstaw "..." wtedy wiemy, ze nie jest to Twoja mysl, a jedynie wyrwany fragment z kolejnej ksiazki. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - Do quantum137
A dlaczego wczoraj nie pociągnąłeś tematu, nawet nie próbowałeś bronić wczoraj swojej tezy. Jeszcze dłuższy czas po odpowiedzi Myszuli byłeś jeszcze online. - 14 lat temu |
+1 |
zenstef - I taka z Tobą dyskusja...:(
Wczoraj jak napisałeś ,,Cannot ZAWSZE piszemy razem. Za CALD(CLE):...", to Myszula dała Ci odpowiedź w kwadrans. Dzisiaj rano potrzebowałeś książkę, a może teraz szukasz kolejnej. To się pospiesz, przez Świeta księgarnie są zamknięte - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
quantum137 - 'A dlaczego wczoraj nie pociągnąłeś tematu' wiesz czasami trzeba pracować zenstef.
A tak w ogóle to tez możesz wrzucić na luz. No chyba, że wykładasz w grupie do proficiency,ewentualnie wykładasz gramatykę na uniwerku, wtedy z chęcią wysłucham starego wyjadacza a nie jakiś ogólników. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
quantum137 - do zenstef 'Dzisiaj rano potrzebowałeś książkę' sorki chłopie ale chyba się już pogubiłeś w tym wszystkim. Nawet nauczycielki e-tutor odpowiadaja po konsultacji z książką na niektóre pytania, więc do czego pijesz? idę do pracy, nie pisz, że trzeba mi dnia na odpowiedź, narka!
-
14 lat temu
|
|
bird - "No chyba, że wykładasz w grupie do proficiency,ewentualnie wykładasz gramatykę na uniwerku, wtedy z chęcią wysłucham starego wyjadacza a nie jakiś ogólników."
Quantum, piszemy "jakichś", a nie "jakiś". - 14 lat temu |
|
Z | zenstef |
P | p-o-l-a |
zenstef - A z tym angielskim, to jak z lasem.
Im głębiej w las, tym więcej drzew. Na Seminariach widziałem Profesorów, którzy dyskutowali godzinami o niby ustalonych już pewnych prawach i zasadach. pozdrawiam - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
TopMan - Sprobujcie napisac w M$ Word(wersja ang.) slowo can not, zaloze sie ze slownik nie zaznaczy tego jako blad.
Czyzby bubel na swiatowa skale, nie wydaje mi sie. Link od Zenka obrazuje, to samo co link ponizej: http://alexfiles.com/cannot.shtml - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
TopMan - To pytanie do informatykow.
Ja sie tylko staram dowiedziec jak jest z tym slowem cannot. Cytat quantum jest wiarygodny, ale jak widac jest rowniez wiele glosow przeciw(cytaty czy linki). Osobiscie preferuje "can't" i problem z glowy, ale czasem trzeba napisac cos oficjalnie. - 14 lat temu |
|
Z | zenstef |