ZALOGUJ SIĘ

Czy ta wypowiedź jest zrozumiała?

11 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
Czy jest to wogóle zrozumiałe? dziękuję
H
heili

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

W którym momencie masz problem?Napisz precyzyjnie
ipon

problem mam z wymową,chodzi mi o to czy ten tekst jest zrozumiały przez drugą osobę.
H
heili
ipon - Ten tekst jest bardzo zrozumiały i czytelny. - 11 lat temu

ta strona jest za darmo czy trzeba płacić ?
E
Edyta506
ipon - O jaką stronę pytasz?O Tutora? - 11 lat temu
Edyta506 - tak. Czy każda lekcja jest płatna ? właśnie dzisiaj jestem tu pierwszy raz i chciałabym wiedzieć jak to działa - 11 lat temu
ipon - Kochanie wszystkie warunki nauki podane są na stronie głównej Tutora.Kursy są płatne .Możesz wykupić kurs 3 mies 6 mies i 1 rok .Cennik podany nie płacisz za pojedynczą lekcję jak kupisz kurs masz dostę do wszystkiego a dużo ,oj dużo tego jest.
https://www.etutor.pl/
- 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
Edyta506 - oo to bardzo szkoda. Bo myślałam, że zostanę tu na bardzo długo, ale jeśli to jest płatne to już wszystko wyklucza. Szukam jakiejś dobrej strony internetowej, która mnie nauczy j. angielskiego, bo niestety mam spore problemy z tym językiem, a bardzo bym chciała się jej nauczyć. Jestem ambitną osobą i wiem że będę regularnie pracować, bo w szkole niestety przez te kilka lat niewiele się nauczyłam i efekty są kiepskie. Mam takie pytanie do Was. Może znacie lub polecacie jakieś dobre st z kursem tego języka. Tylko jeden warunek, żeby była darmowa - 11 lat temu
ipon - [link usunięty ze względu na niezgodność z regulaminem]
Popatrz ,zapoznaj się może coś znajdziesz dla siebie.
- 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu