ZALOGUJ SIĘ

Jak mam zaznaczyć, powiązać ze sobą elementy?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Próbuję najechać na odpowiedź, ale niestety mi się nie udaje.
Bardzo proszę o pomoc...
K
kammat8952

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Witam, wszystko działa dobrze. Jeżeli wstawisz prawidłową odpowiedź w ramkę, tak aby wyrażenie było prawidłowe, to dane wyrażenie nie ucieknie. Tak więc trochę cierpliwości.

Powodzenia.
?
Gość
kammat8952 - witam,
dziękuję za informację. Spróbowałam na innym komputerze u siebie w biurze i wszystko jest w porządku.
Ćwiczenie wykonałam bez żadnego błędu-zresztą było banalnie proste.
Czasami mój Ipad mnie zawodzi-po prostu ma inne oprogramowanie. W wielu przypadkach jest rewelacyjny, ale czasami zbyt nowoczesny. Proszę sobie wyobrazić, że do dnia dzisiejszego nie mogę się wylogować-oczywiście jak korzystam z Ipada. Muszę to robić innym sposobem.
Zresztą inni użytkownicy również mają ten sam problem...
Pozdrawiam,
Kamila
- 12 lat temu
Gość - Radzę zainstalować od nowa aplikację na Ipadzie. Aplikacja została unowocześniona i w ustawieniach posiada przycisk "wyloguj".
Tak przynajmniej jest u mnie na smartfonie który ma system adroid.

Pozdrawiam.
- 12 lat temu

Możliwość pierwsza - jeśli poprzenosisz części wyrażeń w niewłaściwe miejsca, to nie zechcą się tam trzymać i pouciekają.
Możliwość druga - sprawdź (https://www.etutor.pl/pomoc/problemy.php) czy w twojej przeglądarce jest wszystko poustawiane zgodnie z zaleceniami serwisu, może problem tkwi w jakiejś niezaktualizowanej wtyczce albo np. oprogramowaniu blokującym reklamy.
Ewa-Sally
kammat8952 - Bardzo dziękuję i pozdrawiam,
Kamila
- 12 lat temu