ZALOGUJ SIĘ

Czy można pozybyć się podświetlania prawidłowych odpowiedzi w ćwiczeniach przed sprawdzeniem?

12 lat temuostatnia aktywność: 9 lat temu
Podczas wykonywania ćwiczeń, gdzie w polu mam podać poprawny zwrot po napisaniu tego zwrotu i wyjściu z pola, jeśli jest on poprawny pole od razu podświetla się na zielonkawy kolor. Dzieje się to jeszcze przed sprawdzeniem ćwiczenia, co od razu informuje mnie o tym, czy zwrot jest poprawny czy nie. Trochę to bez sensu. Wolałabym nie mieć tej syganzlizacji poprawności przed sprawdzeniem. Można to jakoś wyłączyć????
M
monsz

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Witam, wejdź na profil, następnie ustawienia i odznacz "Natychmiastowe sprawdzanie ćwiczeń na stronach lekcji".

Pozdrawiam.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
monsz - Mam tę opcję wyłączoną i niestety podświetlanie nadal działa. Zniknęło jedynie stawianie "ptaszków" zaraz po zaznaczeniu opcji w ćwiczeniach z wyborem opcji. - 12 lat temu
Gość - Pozostaje zgłosić do serwisu poprzez link na dole strony "Zgłoś sugestię".

Pozdrawiam.
- 12 lat temu

Dziękujemy za zgłoszenie. Niestety, w chwili obecnej nie planujemy wprowadzenia zmiany w działaniu ćwiczeń z luką - działają one na podobnej zasadzie, co ćwiczenie z maską i mają na celu od razu informować o poprawności wpisanego rozwiązania.
japonskiwachlarz