K | kammat8952 |
![]() | DAD |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
K | kammat8952 |
ebajak - Dokładnie mam ten sam problem po raz pierwszy..być może po zmianie paska coś nie działa jak powinno??
- 12 lat temu |
|
![]() | asia108 |
E | ebajak |
kammat8952 - Witaj,
Ja właśnie też korzystam a Ipada... I problem nie znika... Jutro sprawdzę na innych komputerach w biurze i w domu to dam Ci znać czy dzieje się to samo. Teraz wracam dopiero z urlopu nie miałam możliwości sprawdzenia tego na innym sprzęcie. Pozdrawiam, Kamila - 12 lat temu |
+1 |
E | ebajak |
kammat8952 - Witam serdecznie,
Dziękuję-urlop się udał. Należał mi się po tak ciężkim roku. Wracając do Naszego tematu to nadal problem nie znika chociaż dzisiaj u mnie w biurze jeden jedyny raz na laptopie udało mi się wylogować a kolejnym razem już niestey nie. Na Ipadzie niestety bez zmian. Wygląda na to, ż utrudnili Nam naukę... Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru - 12 lat temu |
|
ebajak - Dziekuje bardzo. U mnie nadal bez zmian..cóż ;) Miłej nauki mimo wszystko. Pozdrawiam.
- 12 lat temu |
|
![]() | japonskiwachlarz |
ebajak - Dziekuje ale u mnie nadal bez zmian, czyli nie mogę sie wylogowac i nie wiedzę new ikony. Jak powinnam wyczyścić pamięć cache aby pomogło? Wcześniej nie miałam z tym problemów na IPadzie czy laptopie.
Bede wdzięczna za podpowiedź. Pozdr. - 12 lat temu |
|
kammat8952 - Ja niestety też w dalszym ciągu nie mogę się wylogować a ikonka w ogóle się nie pojawiła.
Właśnie, a jak wyczyścić pliki cookie? - 12 lat temu |
|
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenie. Postaramy się w tym tygodniu jeszcze wprowadzić ponowne poprawki.
Czyszczenie plików tymczasowych w przeglądarce Safari na iPadzie: Ustawienia > Safari > Wyczyść Cache / Wyczyść Ciasteczka Pozdrawiam :) - 12 lat temu |
|
K | kammat8952 |
Jeśli tak, proszę spróbować wyczyścić pamięć podręczną (cache) i ciasteczka (cookies) przeglądarki. Opcje czyszczenia w.w. są dostępne pod skrótem klawiszowym Shift+Ctrl+Delete.
Proszę również upewnić się, że wszelkie dodatki blokujące pojawianie się reklam na stronach (typu Adblock) są wyłączone w czasie korzystania z serwisu eTutor.
Gdyby problem nadal występował, prosimy o kontakt pod adresem [...]@etutor.pl
- 12 lat temu