N | nonia |
Marcini1987 |
jerzy_pozoga - Witaj Marcini1987,
Przeczytłem i zanotowałem podstawy gramatyki z ang.pl- dobre, mądre i czytelne wypisy na wielu stronach. Dziekuje. - 11 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Ewa-Sally |
jerzy_pozoga |
ipon - Jerzy wspaniała odpowiedż super .Ostatnio znalazłam duzo pozytywnych opinii o podręczniku Wielki przewodnik po gramatyce j. angielskiego.Zamówiłam i nie mogę się doczekać.Duży plus ode mnie za Twoją informację pozdrawiam serdecznie :)
-
11 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - Dzięki Ipon-ka za poparcie. Ja, jestem w B1/B2 w gramatyce. Robię błędy. W razie czego poproszę o korektę.
------------------------- Ipon-ko, proponuję tobie zakupić dobry zbiór gramatyki w ks. Michael SWAN, Practical English Usage. Ks. łatwo dostępna. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
ipon - Ja też się gubię z pisania słabo ale buzia już mi się nie zamyka jak mówię po angielsku.Ręce tylko opadają bo ktoś z uczniów bardzo mnie nie lubi i minusuje moje odpowiedzi na pytania, nieważne link czy moje słowo pisane.Robi wszystko aby mnie zniechęcić do odpowiadania ,nie wiem o co mu chodzi z tą jego nienawiścią.Mam pytanie skończyłam poziom A1 wszystkie testy zdane a na profilu jestem nadal na poziomie A1 robię lekcje z B1 ,robię testy a profil ani drgnie może mi coś podpowiesz Drogi Jerzy?
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
0 |
jerzy_pozoga - Ipon-ko, pewien mądry lekarz poradził mnie abym się uczył w stanie uspokojenia wewn.i ciszy. Toteż od kilku lat popijam chińską zieloną herbatę oraz nie używam cukru białego w ogóle. Lubię zagryzać słodkie owoce i gotowane gruszki ponieważ zawierają nieszkodliwe cukry proste.
Pozdrawiam, JKP. - 11 lat temu |
|
ipon - Jerzy superowo ja też lubię spokój i wyciszenie zieloną herbatkę popijam namiętnie a owoce uwielbiam.Odkryłam w Anglii w pakistańskich sklepach płaskie brzoskwinie tak się nazywają ale smakują rewelacyjnie.Zapraszam na następną filiżankę zielonej herbatki :)
-
11 lat temu
|
|
Co do zdań wielokrotnie złożonych, skoro jesteś na początku drogi edukacyjnej, to może za dużo od razu chcesz? :)
Konkrety o szyku są niżej. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu