Nowe ćwiczenia gramatyczne w kursie eTutor angielski
11 lat temuostatnia aktywność: 7 lat temu
Nie wiem czy zauważyliście, ale zostały dodane nowe ćwiczenia do kursu i to aż 253.
Jest to podane w aktualnościach z 3 lipca, a dopiero dziś to zauważyłam, bo ktoś gdzieś tu dziś o tym wspomniał. Tylko, że jak wchodzę na dany poziom, to widzę, że mam wszystkie lekcje przerobione na 100%, dopiero jak kliknę w poszczególne lekcje, to widzę, że są dodane nowe ćwiczenia.
Fajna wiadomość, dziękuję twórcom e-tutora za ulepszanie i rozbudowywanie kursu :)
"Rozbudowaliśmy kurs eTutor angielski o 253 nowe ćwiczenia gramatyczne.
Nowe ćwiczenia obejmują między innymi następujące tematy:
Prepositions of place
Zero Conditional
First Conditional
Third Conditional
Subject and object questions
Present Perfect
Just, already and yet
Past Continuous
Phrasal verbs
The passive
Reported Speech
Emphasis
Aktualizacja jest bezpłatna dla wszystkich użytkowników kursu eTutor angielski."
Nie wiem czy zauważyliście, ale zostały dodane nowe ćwiczenia do kursu i to aż 253.
Jest to podane w aktualnościach z 3 lipca, a dopiero dziś to zauważyłam, bo ktoś gdzieś tu dziś o tym wspomniał. Tylko, że jak wchodzę na dany poziom, to widzę, że mam wszystkie lekcje przerobione na 100%, dopiero jak kliknę w poszczególne lekcje, to widzę, że są dodane nowe ćwiczenia.
Fajna wiadomość, dziękuję twórcom e-tutora za ulepszanie i rozbudowywanie kursu :)
"Rozbudowaliśmy kurs eTutor angielski o 253 nowe ćwiczenia gramatyczne.
Nowe ćwiczenia obejmują między innymi następujące tematy:
Prepositions of place
Zero Conditional
First Conditional
Third Conditional
Subject and object questions
Present Perfect
Just, already and yet
Past Continuous
Phrasal verbs
The passive
Reported Speech
Emphasis
Aktualizacja jest bezpłatna dla wszystkich użytkowników kursu eTutor angielski."
Pozdrowienia:) - 11 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.