Chorągiewki przy postach i odpowiedziach - do czego służą?
11 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
Jak w tytule wszyscy,którzy udzielają się w dziale pytania mają chorągieweczkę i podpis zgłoś nadużycie przy moich pytaniach i odpowiedziach tego nie ma.Proszę o wyjaśnienie na czym polega ta nowa funkcja
Jak w tytule wszyscy,którzy udzielają się w dziale pytania mają chorągieweczkę i podpis zgłoś nadużycie przy moich pytaniach i odpowiedziach tego nie ma.Proszę o wyjaśnienie na czym polega ta nowa funkcja
balldur - może dlatego, że nie można samemu na siebie "donosić" ? :D
-
11 lat temu
+5
Ewelina79 - No przecież jest wyjaśnione "zgłoś naruszenie". Jeśli uważasz, ze jakaś wypowiedź narusza zasady przyjęte na tym forum, zgłoś to do moderacji. Przy twoich postach nie ma, bo przecież nie będziesz zgłaszać swoich odpowiedzi do moderacji, zgłaszać możesz wypowiedzi innych.
-
11 lat temu
+2
ipon - Dzięki Ewelina 79 a gdzie są informacje na ten temat?Ty je znasz ja też chciałabym poznać.
-
11 lat temu
Ewelina79 - Jakie informacje? Na każdym prawie forum jest funkcja umożliwiająca zgłaszanie postów łamiących regulamin. Nie sądzę, że potrzebny jest do tego osobny artykuł wyjaśniający tak prostą i oczywistą kwestię.
-
11 lat temu
+7
ipon - Chwileczkę ta funkcja pojawiła się parę dni temu, może faktycznie jestem jakaś zamulona ale jeśli pytam to odpowiedz.Nie bywam na innych forach ,dałaś mi jakąś informację i nic nie dałaś w jej treści .Sorry,że Ci zawracam głowę .Powinnam o wyjaśnienie zwrócić się do żródła.
-
11 lat temu
+1
Ewelina79 - Odpowiedziałam ci to jest za funkcja i do czego służy.
-
11 lat temu
+5
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Odpowiedzi: 1
+4
Witam serdecznie,
tak jak wytłumaczyła Ewelina79, chorągiewki pod postami innych użytkowników służą do zgłaszania postów naruszających regulamin (np. takich, w których nie zachowano kultury wypowiedzi). Trafiają one do bazy monitorowanej przez osoby moderujące forum, które podejmują odpowiednie kroki. Nie ma ich pod własnymi postami, bo możliwość zgłaszania własnych wypowiedzi nie jest potrzebna.
Mam nadzieję, że wyjaśniłam mniej więcej ich zadanie.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.