ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego w oknie moich powtórek zniknęły znaczki plus/minus?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Robiąc powtórki nie mogę dodawać ani odejmować do powtórek żadnych słów/wyrażeń. Proszę o pomoc.
A
ArturGrucha
rupcio - wszystkim zniknęły ku rozpczy:) Pisz maile do firmy. - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Słowa można dodawać, tylko zdań nie można dodawać, ale jak się wejdzie w listę elementów danej listy, to tam można je dodać. Myślę, że to jakiś błąd, szkoda, że ktoś nie może tego szybko naprawić.
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/305053-co_za_geniusz_wylaczyl_funkcje_dodawania_zdan_do_powtorek.html?unread
Ewelina79

Nie wiem dlaczego tak jest ,że czasami czujemy się jak ubodzy krewni na Tutorze.Padają kolejne pytania,uczestnicy programu są skonsternowani i znowu cisza.Dlaczego dla Tutora kompatybilność to taka trudność.Wypadają nasze ukochane elementy,które bardzo nam usprawniały naukę,wypadło masę rzeczy ,które Tutor ot tak lekką ręką skreślił tłumacząc ,że to dla naszego dobra.Moim zdaniem nasze dobro to my Uczniowie i Tutor ,który wschłuchuje sie w nasze postulaty i te postulaty realizuje.Jeżeli dzieje się inaczej no to ręce rozkładam bo też tego nie mogę pojąć.Jeśli nie my to kto ,jeśli nie z naszym zdaniem to z czyim liczy się Tutor.Proszę o szczerą odpowiedż.Temat sugestie się kłania a terminy przyrzeczone niedługo mijają drogi Tutorze.
ipon

Dzięki za tego plusika ale dla mnie najgorsze jest to ,że nikt z Tutora się nie odezwał.Dla Tutora to normal ale proszę zróbmy coś aby Tutor traktował nas podmiotowo
ipon
Ewelina79 - W e-tutorze pracują również ludzie, którzy mają wolne dni od pracy. - 12 lat temu
ipon - w e-Tutorze ludzie zadają pytania od 2 lat,od roku od teraz i te pytania mają jedną wspólną cechę brak odpowiedzi.Ja wiem,że dzisiaj w Polsce święto ale o sorry pytania padają miejmy nadzieję,że jutro doczekają się odpowiedzi.Tutorowi życzę wspaniałej majówki a po niej wspanialych odpowiedzi na pytania Tutorowiczów. - 12 lat temu

w "moich testach" też zniknęły plusy - a możliwość dodawania przykładowych zdań zostawiłam sobie "na pozniej" stopniowo w miarę ich przerabiania - to jakaś totalna bzdura! - jaki cel przyświeca tej zmianie?
zorija
Ewelina79 - Wydaje mi się, że to jakiś błąd, bo jak się wejdzie w listę elementów, to można zdania dodawać więc myślę, że nie ma potrzeby tak emocjonalnie reagować :) Jakoś nie wierzę, że to celowe działanie :) - 12 lat temu
zorija - tak,oczywiście,ale lista elementów w "moich testach" jak chyba u każdego wynosi 500.trudno się szuka.... - 12 lat temu
Ewelina79 - Miałam na myśli nowe lekcje, jeśli się uczymy i pod danym wyrazem, nie można teraz dodać zdań, ale jeśli wejdzie się w listę danych elementów, to tam można je dodawać. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe, bo często dodaję zdania do powtórek i chcę to robić jak wcześniej. - 12 lat temu

Błąd powodujący brak wyświetlania w systemie powtórek przycisków "dodaj do powtórek" został naprawiony. Przepraszamy za niedogodności związane z jego wystąpieniem.
Z
zolty