ryan |
magdawell7 |
ryan - Dzięki. Rozumiem, że sat a sat down to to samo i zamiast feeding mogę dać to feed
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
|
quantum137 - Czasownik begin bardziej oficjalny od start? Jestem ciekaw skąd koleżanka ma takie szokujące informacje...Jaki słownik nie otworzę to begin jest zwykłym neutralnym słowem.
PS. np. 'commence' jest formal - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - Najbardziej formal to chyba jesteś Ty kolego:)
ps. jak na moje, na Forum chyba ostatnio troszeczkę przesadziłeś :( pozdrówka - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - Jedno co mi w życiu wychodziło z przesadzaniem to warzywka i kwiatki /mam w pikowaniu 100 % skuteczności!/ .
ps. hihihi :) a po co żeś dzisiaj wywalił posta o przedimkach sprzed kilku miesięcy? - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - A tego posta o przedimkach sprzed kilku miesięcy to Ty wyciągnąłeś, bo przy Tobie był kremowy kolorek :) A po co wyciągałeś? Tak z nudów czy coś tam poprawiałeś?
Zamiast grzebać w starociach byś się wziął kolego w końcu za konstruktywną pracę ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
quantum137 - Ostatnio mi się nie chce i czytam sobie swoje stare odpowiedzi/ edytuje jak trzeba itp. ech leń mnie dopadł znowu ;)
Zenek, Ty nie bierz wszystkiego takim grobowym spojrzeniem :D A konstruktywna prace to ja mam z równaniami różniczkowymi :-) i taki mam plan na ten tydzień, Narka. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - Hihihi :) stare, poczciwe różniczki ;)
Moje stare przyjaciółki :) Coś Ty, ja nie biore spod grobu. Ja tak na spokojnie i tak tylko się zapytałem o wyciąganie postów sprzed kilku miesięcy. Życzę Rafale powodzenia z tymi różniczkami :) - 14 lat temu |
+1 |
quantum137 - Dzięki Zenek, teraz jak jest lepiej działający system 'cofania do pytania' o co poprosił ktoś na forum, to łatwiej jest buszować po swojej historii:) oki narka!
-
14 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
e.lukasiewicz |
She sat on the bench and started feeding the pigeons