ZALOGUJ SIĘ

Czy można w powtórkach wyłączyć wyświetlanie "innych znaczeń"?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Czesc, gdy wybierzemy sobie opcje powtorki slowek z angielskiego na polski, dodatkowo zamiast samych slowek wyswietlane sa "Inne znaczenia". Czy da sie to jakos wylaczyc ? Nie wiem jak innym ale mi nieco przeszkadza, jednak troszke sie oszukuje, bo mimo woli na nie spogladam.

P.S dodatkowo, gdy umiscimy notatke pod slowkiem czy jest opcja aby wyswietlic ja dopiero po kliknieciu w odpowiedni przycisk, tak jak przy podpowiedziach ?
D
diego99799

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

A nie jest u większości tak, że te inne znaczenia powodują, że akurat tego znaczenia, które mamy wpisać nie możemy sobie przypomnieć? U mnie akurat tak jest. Uważam, że dobrze jest, że te "inne znaczenia" się wyświetlają.

Co do notatki to pomysł diego99799 bardzo mi się podoba :))) Czasem wrzucam sobie do tych notatek przykłady użycia słowa i było by fajnie, gdyby dało się je ukrywać.
jmatyja
Ewa-Sally - A ja sobie w notatkach piszę podpowiedzi, o które z wielu znaczeń akurat tutaj chodzi, więc mi się pomysł ich schowania wcale nie podoba. - 12 lat temu
jmatyja - Chodzi o samą możliwość ustawienia ukrycia, a więc Ci co nie chcą ukrywać notatek nie musieli by z niej (z tej opcji) skorzystać.
Poza tym zauważyłem , że tego typu tematy najlepiej, aby pojawiały się w zakładce "Segestie" :)))
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.