B | barwa.jesienna |
? | Gość |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
barszczewskad |
Miroon |
wesker |
V | Vanilkah |
renata_k - Tylko niektóre tematy były już poruszane (i wyjaśniane) wiele razy. Więc znalezienie odpowiedzi na nie, to tylko kwestia wpisania w wyszukiwarce odpowiedniego hasła :) Poza tym zadając pytanie do lekcji często odpowiedź można znaleźć w proponowanych wątkach po prawej stronie, więc odpowiedź jest na wyciągnięcie ręki ;) Wiadomo, że najłatwiej jest zapytać i jest spore grono użytkowników, którzy chętnie odpowiadają na pytania. Lecz czy nie jest rzeczą przyjemną poszukać odpowiedzi samodzielnie? Znajdując ją nagradzamy siebie samych :)
Pozdrawiam :) - 11 lat temu |
+3 |
Vanilkah - Rzeczywiście lepiej poszukać samodzielnie a kiedy nie ma innej opcji, to zapytać. Też raczej staram się, jak czegoś nie wiem szukać a w ostateczności dopiero zapytać :) Raczej głównie chodziło mi o agresywne zachowanie odpowiadających i wytykających błędy w sposób niezbyt kulturalny, ale na szczęście tu rzadko się tak dzieje, jest większa kultura, niż na innych forach. Zdaję sobie sprawę, że gdyby każdy pytał o to samo, to rzeczywiście namnożyłoby się tych wątków bardzo wiele. Więc faktycznie lepiej pytać o to, czego naprawdę już nie można znaleźć. Pozdrawiam :)
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
bird - >Agresji nigdy nie popieram, agresja rodzi agresję
Jezus wyrzuca kupców ze świątyni ;) http://www.youtube.com/watch?v=_ZUezzBFnVM PS. W Twoim awatarze widzę ociekającą bogactwem katedrę św. Pawła, w której podczas liturgii samozwańczy przewodnik moralności ubrany w pozłacaną szatę naucza: >Dlatego powinniśmy wzajemnie się szanować i wykazywać więcej zrozumienia. W końcu to nic nie kosztuje. Pozdrawiam serdecznie :) - 11 lat temu |
0 |
baassiam |
motylica113 - dokładnie czasem to powielanie tematów wynika z braku czasu i pośpiechu...
-
11 lat temu
|
+1 |
G | germandami |
rupcio - To chyba mowa "miłości" tak powszechna na naszej "zielonej wyspie". Wybacz mi brak konstruktywności ale nie mogłem się powstrzymać:)
ps. Mam nadzieje, że najwyższa komisja nie uzna mojej skromnej uwagi za skrajnie bezsensowną. W końcu mamy się wspierać-:) Ku chwale ojczyzny!!! - 10 lat temu |
|
jerzy_pozoga - Hi rupcio! Podoba mi się cięty post I szpilki w wielu postach. Kariera przed tobą na plus.
-
10 lat temu
|
|
Pisze to w odniesieniu do własnych doświadczeń, a także z uwagi na fakt, że pisanie tutaj jest mimo wszystko anonimowe. - 12 lat temu
Prosiłam o powstrzymanie emocji, bo czasem, na szczęście tylko czasem, zdarzają się bardzo nieprzyjemne wypowiedzi. Padły słowa, które były dla mnie szokujące. To nie było moje doświadczenie. Nie wiem, jak je odebrali adresaci. Humorystycznie? Ja takie przytyki wręcz bym odchorowała, ale pewnie jestem przewrażliwiona.
Na tym forum zyskałam dużo dobrego i nie chcę stać z boku z obawy, że ktoś mi nawciska. Chcę żeby było lepsze. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu