ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego nie odtwarza mi się dźwięk przy słowie "advertisement"?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
kiedy powtarzam (w ramach powtórek) słowo advertisement to nie odtwarza się dźwięk a potem nie ma już dźwięku w każdym następnym słowie - muszę zamykać okno przeglądarki, wtedy dźwięk wraca; zawsze jest tak tylko przy słowie advertisement; inni też tak mają?
M
MrZikero

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Witam, pisano o tym i u mnie też czasem przy dłuższym użytkowaniu jest brak odtwarzania dźwięku, ale uważam że to nie ma nic wspólnego z żadnym słowem. Jeżeli już to ma związek z czasem przebywania na danej stronie serwisu i być może jeszcze innymi czynnikami.

Pozdrawiam i życzę owocnej nauki.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

Może spróbuj usunąć pliki tymczasowe.
W
waldibe1

Mam podobny problem. Używam Adblocka i co jakiś czas muszę wyłączyć blokowanie na stronie eTutor. Wtedy problem znika.

PS Myślę, że filtry Adblocka są ustawione na blokowanie słowa "advertisement" i dlatego tak się dzieje.
B
barwa.jesienna
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
MrZikero - ja też mam adblocka... może to to, chociaz upieram się że to tylko to słowo - przy żadnym innym się tak nie dzieje - 12 lat temu
barwa.jesienna - A próbowałeś wyłączyć blokowanie na tej stronie? Tu i tak nie ma reklam. U mnie to naprawdę działa.

PS sprawdziłam przed chwilą. Gdy tylko odhaczyłam "wyłącz blokowanie na stronie etutor" natychmiast advertisement oniemiał. Po wyłączeniu i odświeżeniu strony nagranie wróciło do normy. Podobnie rzecz ma się z każdym wyrażeniem zawierającym "advertisement".
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
MrZikero - Brawo! To wina Adblocka :) Wyłączyłem go dla etutor i wszystko gra :)
Dzięki :)
- 12 lat temu

Słowa związane z reklamami są blokowane przez dodatki typu Adblock i stąd problemy z odsłuchiwaniem słów typu "advertisement" lub z wyświetleniem obrazków, które mają "reklamowe" słowa w swoim tytule. Pozdrawiamy :)
japonskiwachlarz