ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego nie mogę zlikwidować informacji o nowej wiadomości?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Od kilku dni mam informację, że mam 6 nowych wiadomości. Klikam na to, ale w skrzynce są tylko stare i nawet otwarcie ich nie powoduje zniknięcia tej informacji. Co zrobić w tej sytuacji?
wacek6713

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Witam, może spróbuj usunąć te wiadomości, albo zgłoś problem do etutor. Ja wiadomości po przeczytaniu usuwam.

Pozdrawiam.
?
Gość

miałam identyczną sytuację 2 dni temu,zgłosiłam problem i wczoraj otrzymałam informację,że "komputer wygenerował błędne dane" i problem został usunięty.Musisz to zgłosić bo inaczej nie pozbędziesz się tej informacji
zorija

witam sprawdź czy masz w koszu stare wiadomości jak tak to usuń je mi to pomogło pozdrawiam:-)
lidha
wacek6713 - Dziękuję wszystkim za rady, ale usunięcie nie pomogło. Zgłosiłem problem do administracji. - 12 lat temu

Problem powodowany jest przez nieprzeczytane wiadomości w folderze Kosz. Należy wejść do tego folderu, a następnie otworzyć wszystkie wątki wiadomości widoczne tam jako nieprzeczytane.
pako
Pracownik eTutor
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
wacek6713 - Własnie miałem skorzystać z twojej rady, lecz informacja sama znikła. - 12 lat temu