ZALOGUJ SIĘ

Niestety mój "poziom" znajomości języka nie pozwala mi do końca zrozumieć sensu tych wyrażeń.What is floppit ?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
What is "floppit"???
The day before today was floppit.
It was my birthday last week.I got a lot of floppits.
There was a very good football floppit on TV last night.
The floppit today is 7th June.
A year has twelve floppits.
What time does your flight floppit in New York ?
I'm sorry.You can't floppit by credit card in this shop.
Last summer we floppited in a small hotel in Paris.
Tom floppited his wife when they were Erasmus students in Norway.
I don't have any dollars.Iwant to floppit some euros.
The floppit month of the year is August.
B
bopaz
bird - Fajna zagwozdka :) - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Pierwsze widzę takie słowo i nie wiem co oznacza, sorki, ale skojarzyło mi się z grą w pomidora:)
quantum137
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
asiowe1 - hahahahahahahaha, przepraszam ale zabawnie to określiłeś bo faktycznie pasuje :D:D, a propo pytania to ta jak zasugerowała koleżanka jest to wyraz zastępczy i trzeba w jego miejsce wpisać poprawne słówko. - 12 lat temu
asiowe1 - Szczególnie to jest dobre: "Tom floppited* his wife when they were Erasmus students in Norway...." :p - 12 lat temu
bird - Znalazłam odpowiedzi do tego ćwiczenia i w tym przykładzie słowo "floppited" zastępujemy słowem trzyliterowym, więc najpewniej "met" :)

PS. Ciekawostką jest, że film "The Hobbit" został przez antyfanów nazwany "The Floppit" ;)
- 12 lat temu

Moja kobieca intuicja mi podpowiada, że ten floppit to taka dziura do uzupełnienia jakimś słowem. Ponadto ten floppit sugeruje w jakiej formie należy tego słowa użyć - np: rzeczownik w liczbie pojedynczej lub mnogiej albo należy zastosować czas przeszły (floppited).
D
Danoota

K
krzysztofzabijaka