ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego przeskakuje zadanie: Exercise- Sara is a wonderful girl (pictures) I od razu na II?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Witam serdeczenie,
Chciałabym się dowiedzieć dlaczego Exercise- Sara is a wonderful girl (pictures) I w ogóle mi się nie wyświetla tylko program przeskakuje mi od razu do ćwiczenia drugiego przez co nie mam zaliczone 100% lekcji.
Pozdrawiam
E
Ekutowska

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Jak wejdziesz w daną lekcje masz spis ćwiczeń i tam możesz wybrać ćwiczenie, które masz nie zrobione na 100% i jeszcze raz je zrobić wtedy powinno zaliczyć ci lekcje. Jak nie to może masz niewłaściwą przeglądarke lub coś z javą masz nie tak
E
ewelinka0310

To prawda. Spróbuj z inna przegladarka np. Operą lub Mozillą
A
arturlatoch

Wchodziłam na samo zadanie poprzez spis i też automatycznie przeskakiwało, więc to nie to. Javę dopiero co aktualizowałam, więc też jest ok. Zostaje tylko przeglądarka zatem :) Dzięki wielkie za odpowiedzi :)
E
Ekutowska

Witam, etutor polecił mi przeglądarkę "google chrome" i jestem z niej zadowolony. Ma też wbudowany słownik, tak więc przy powtórkach od razu sprawdza pisownię. Co prawda jest to wersja amerykańska ale można dodawać też słówka do słownika w wersji brytyjskiej.

Powodzenia.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu