A | artii9 |
Write a short text message to your friend in which you describe a book that you lost. Don't forget to describe the book: give the title of the book, the colour of the cover and the number of pages. Your message should have about 50 words.
Useful vocabulary |
---|
|
Napisz krótką wiadomość do swojego kolegi, w której zapytasz czy nie widział twojej zaginionej książki. Nie zapomnij jej opisać: podaj tytuł, autora, kolor obwoluty i ilość stron. Napisz około 50 słów.
Z | zenstef |
zenstef - Tak, Marzycielu. Opisujemy tamto wcześniejsze zdarzenie, które się kiedyś wydarzyło. Ale w szybkiej mowie
i jak nie widzisz poleceń to tak jak Ty pisałeś, spokojnie 'I have lost my book.' ;) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
Marzyciel - Haha nie zrozumiałeś, chodziło mi, że wcześniej będziemy mistrzami świata ;) A co do tematu You're completely right.
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Dzięki Marzycielu, /jak Ty tak piszesz to dostaję skrzydeł :)
Zostało nam tylko pomarzyć :( Ale podobno za marzenia nie dawali w pysk, a marzenia zawsze są podstawą wielu działań ;) pozdrawiam - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - Jak masz Marzycielu te ostatnie kilka złotych, to mam do Ciebie przyjacielską prośbę i wyślij mi w laurce te słowa "You're completely right." Wiem, że daleko mi do nauczycielek eTutor, a jakbyś mi taką laurkę wysłał to powieszę ją na głównej ścianie mojego gościnnego pokoju :)
-
14 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
paulina_r |