ZALOGUJ SIĘ

inne cyfry niż 1, 2, 3 i 4 dokonujące oceny

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Czy Wy też tak macie, że pisząc tłumaczenie dla:
np.
"regularna praca przez 8 godzin dziennie" pojawia się od razu odpowiedź?

W tłumaczeniu należy podać: "9 to 5 job" i wpisując już cyfrę "9" od razu pokazuje mi odpowiedź tak jak w przypadku cyfr 1, 2, 3 i 4.

Korzystam z IE v.9.0.8112 x64 i Windows7 x64 (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie).

Pozdrawiam

PS. nie widziałem podobnego wątku ale jeśli zdublowałem to sorry ;)
wesker

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Piszę o tym, że jak chcę przetłumaczyć powyższe zdanie: "regularna praca przez 8 godzin dziennie" na angielski, to już kiedy napiszę cyfrę "9" wyskakuje mi gotowa odpowiedź.
Zaznaczę, że nie zdarza się to zawsze. Nie mam ustawionego także żadnego klawisza skrótu pod cyfrą 9.
wesker
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
Otus - Daj linka. - 12 lat temu
Otus - Ale gdzie to wpisujesz? W jakimś ćwiczeniu? Bo chyba nie w słowniku? - 12 lat temu
wesker - Wpisuje się to w powtórkach (jeśli wcześniej doda się dane wyrażenie do powtórek). - 12 lat temu
Otus - To proponuję uderzyć z tym bezpośrednio do Etutora poprzez "zgłoś problem". - 12 lat temu
wesker - Tak też zrobiłem i otrzymałem odpowiedź, że wszystko jest u nich ok.
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Użytkowników miał podobny problem ?
- 12 lat temu

Witam, nie bardzo wiem jak ci pomóc. Spróbuj zainstalować przeglądarkę "google chrome" i zobaczysz czy to samo będzie się działo. Być może na windows 7 i przy przeglądarce IE coś nie jest dograne?

Powodzenia.
?
Gość

Ok, dzięki za porady.
wesker

Ja mam zainstalowany "windows XP". Natomiast wiem, bo instalowałem "window 7" u córki, że są pewne różnice w systemie "windows 7" i dla przykładu poczta "outlook express" nie istnieje. Być może są jeszcze inne niespodzianki. A może być też różnica w działaniu "IE x 32" i "IE x 64". ETutor nie na każdej przeglądarce działa poprawnie. Mimo to jestem zadowolony z eTutor, ponieważ cały czas starają się ewentualne błędy usuwać.

Pozdrawiam.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
wesker - Ja do E-tutora nie mam zastrzeżeń. Jak dla mnie, to najlepsze rozwiązanie na dzień dzisiejszy do nauki języka obcego.
PS. w Windows7 poczta jest ukryta, można skorzystać z Windows Live Mail (odpowiednik Outlooka, chociaż moim zdaniem nieco uboższy)
- 12 lat temu
Gość - Skorzystałem z Windows Live Mail i dołączyłem konto z "outlook express" i córka jak narazie jest zadowolona. A eTutor jest w porządku, ale niektórzy mają problemy i pewne błędy istnieją ale są stopniowo usuwane.

Pozdrawiam.
- 12 lat temu
wesker - również pozdrawiam i dzięki za rady :) - 12 lat temu

Witam.

Wchodziłem IE x64 na windows 7 na eTutor i działało wszystko prawidłowo. Myślę, że jeżeli wcześniejsze rady nie pomogą, to podłącz inną klawiaturę. A może jeszcze coś w programie. Mam nadzieję że uda się tą wadę usunąć.

Powodzenia.
?
Gość