Witam serdecznie,
to mój pierwszy dzień na etutor :)
Jestem ciekawa, czy jest może ktoś kto jest zainteresowany rozmowami po angielsku przez skype albo w pisaniu e-maili ? Chciałabym uczyć się angielskiego również po przez kontakt z innymi. A może są tutaj jacyś obcokrajowcy?
Witam serdecznie,
to mój pierwszy dzień na etutor :)
Jestem ciekawa, czy jest może ktoś kto jest zainteresowany rozmowami po angielsku przez skype albo w pisaniu e-maili ? Chciałabym uczyć się angielskiego również po przez kontakt z innymi. A może są tutaj jacyś obcokrajowcy?
otto202 - Obcokrajowcy uczący się angielskiego po polsku? Hmm...
-
12 lat temu
otto202 - Ja poleciłabym Ci http://community.skype.com (Skype Community), można tu w grupie 'English' znaleźć osoby poszukujące chętnych do konwersacji po angielsku przez Skype :)))
Ja też od jakiegoś czasu poszukuje osoby, która popisałaby ze mną przez gg lub wymieniła się e-mail. Jestem jeszcze na dość niskim poziomie, ale chciałabym sprawdzić czy będę potrafiła się z kimś dogadać. Jak coś to pisz.
w związku z mailami- jest taki dwumiesięcznik English Matters ,w ostatnim numerze (43) ,który ukazał się niedawno dołączono dodatek w formie małej książeczki pt"writing emails",gdzie podano szereg przykładów na maile zarówno formalne jak i nieformalne ,moim zdaniem bardzo to jest przydatne .Cena numeru 9.50,- zł,kupić można w empiku bądz w większych salonikach prasowych
Jak najbardziej obcokrajowców... ;P - 12 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.