ZALOGUJ SIĘ

Co mogę zrobić aby zdobyć reputację ?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Co mogę zrobić aby zdobyć reputację?
Bo gdy zadaję pytania to nikt na nie nie odpowiada.
Będę bardzo wdzięczna za wskazówki!
pwojcik

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Najlepiej odszukać ciekawe wątki na forum i dodać tam coś od siebie unikając kontrowersji, bo efekt może być przeciwny do zamierzonego. Tzn. niewidzialna ręka użytkownika stawia czasem minusy.
Ja pamiętam, że zacząłem od tego:
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/91516-_poznajmy_sie_Uzytkownicy_etutor_pl.html
piter_c
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/faq/#reputation

Reputacja nie ma nic do tego, czy ktoś na Twoje pytanie odpowie czy nie.

Zadałas jedno pytanie, wczoraj. Prawdopodobnie nikt nie jest pewien odpwowiedzi i nie odpisał jeszcze.
DAD

A ja przypuszczam, że koleżanka robi sobie jaja. Pytanie, które zadała poprzednio jest absurdalne, a to dzisiejsze także się o to ociera.

Fajowy avatar. :)
Otus
DAD - To chyba ona, skoro chce być wdzięczna :p - 12 lat temu
Otus - Ups, poprawione. - 12 lat temu

ja przypuszczam ze trafiaja tu osoby w roznym wieku wiec moze lepiej czasem cos przemilczec niz pisac niezbyt przyjemne komentarze...
chinyere
DAD - Który z komentarzy w tym wątku nie jest przyjemny? Serio pytam. - 12 lat temu
chinyere - Ze pytanie jest absurdalne... kilka(nascie) lat temu taki komentarz bardzo by mnie zniechecil do dalszych pytan :) a chyba nie o to chodzi. Cos co jednym wydaje sie absurdalne dla innych moze byc wazne. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Otus - Nie pozostało mi nic innego jak przeprosić za sponiewieranie koleżanki, co niniejszym czynię. Przepraszam. - 12 lat temu
efogt - do 'chinyere': Dokładnie to samo mówiłam dziś do mojego męża opowiadając mu co się tu na tym forum czy w dziale 'pytania' nie raz wyprawia. Trafiają tu osoby w różnym wieku, począwszy od gimnazjum. A niektóre osoby(nie mam na myśli akurat osób z tego wątku) zdają się tego w ogóle nie zauważać. W ogóle, tylko minus + zniechęcający komentarz ( czyli kopa w d..ę - za przeproszeniem) i sprawa załatwiona. A takie 12 czy 13 letnie dziecko nie ma nie raz i nie dwa pojęcia na jakich zasadach działają takie fora w takich serwisach... - 12 lat temu
Otus - Pozwolę sobie zadać brutalne pytanie. A mamusia i tatuś to od czego są? Najlepiej posadzić dziecko samemu przed komputerem i się niczym nie martwić. Czy to nie dziecko z rodzicem powinno zapoznać się z zasadami strony? Myślę, że dzieciakowi bardzo by to ułatwiło sprawę. Są różne indywidua, co lubią podszywać się pod dzieci dla jaj, albo czegoś gorszego. Zresztą jak wiadomo dorośli również potrafią zadawać infantylne pytania. Jestem jednym z nich. :)

A jak skomentować codzienne pytanie o sprawdzanie prac? Mam uwierzyć, że zadają je tylko dzieciaki? Założę się, że większość to stare konie, którym nie chce się zajrzeć do zakładki "pomoc".

- 12 lat temu
chinyere - sponiewieranie :D nie no nie przesadzajmy ;) az tak ostro nie bylo. Ale rozbawilas mnie tym slowem :D Mysle ze to wszystko wynika z naszego przyzwyczajenia do pewnego grona osob w ktorym do niedawna nie bylo dzieci. Przynajmniej tak mi sie wydaje... Ale chyba trzeba sie cieszyc z nowego pokolenia etutorowiczow :) zawsze to jakas odmiana na forum. Pozdrawiam - 12 lat temu
Otus - Ja tam regularnie robię za niańkę :), a tutaj po prostu myślałem, że ktoś sobie trolluje. Mam nadzieję, że nie zniechęciłem dziewczyny do udzielania się na forum. - 12 lat temu