pwojcik |
piter_c |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
DAD |
Otus |
chinyere |
chinyere - Ze pytanie jest absurdalne... kilka(nascie) lat temu taki komentarz bardzo by mnie zniechecil do dalszych pytan :) a chyba nie o to chodzi. Cos co jednym wydaje sie absurdalne dla innych moze byc wazne.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+5 |
Otus - Nie pozostało mi nic innego jak przeprosić za sponiewieranie koleżanki, co niniejszym czynię. Przepraszam.
-
12 lat temu
|
+1 |
efogt - do 'chinyere': Dokładnie to samo mówiłam dziś do mojego męża opowiadając mu co się tu na tym forum czy w dziale 'pytania' nie raz wyprawia. Trafiają tu osoby w różnym wieku, począwszy od gimnazjum. A niektóre osoby(nie mam na myśli akurat osób z tego wątku) zdają się tego w ogóle nie zauważać. W ogóle, tylko minus + zniechęcający komentarz ( czyli kopa w d..ę - za przeproszeniem) i sprawa załatwiona. A takie 12 czy 13 letnie dziecko nie ma nie raz i nie dwa pojęcia na jakich zasadach działają takie fora w takich serwisach...
-
12 lat temu
|
+2 |
Otus - Pozwolę sobie zadać brutalne pytanie. A mamusia i tatuś to od czego są? Najlepiej posadzić dziecko samemu przed komputerem i się niczym nie martwić. Czy to nie dziecko z rodzicem powinno zapoznać się z zasadami strony? Myślę, że dzieciakowi bardzo by to ułatwiło sprawę. Są różne indywidua, co lubią podszywać się pod dzieci dla jaj, albo czegoś gorszego. Zresztą jak wiadomo dorośli również potrafią zadawać infantylne pytania. Jestem jednym z nich. :)
A jak skomentować codzienne pytanie o sprawdzanie prac? Mam uwierzyć, że zadają je tylko dzieciaki? Założę się, że większość to stare konie, którym nie chce się zajrzeć do zakładki "pomoc". - 12 lat temu |
+2 |
chinyere - sponiewieranie :D nie no nie przesadzajmy ;) az tak ostro nie bylo. Ale rozbawilas mnie tym slowem :D Mysle ze to wszystko wynika z naszego przyzwyczajenia do pewnego grona osob w ktorym do niedawna nie bylo dzieci. Przynajmniej tak mi sie wydaje... Ale chyba trzeba sie cieszyc z nowego pokolenia etutorowiczow :) zawsze to jakas odmiana na forum. Pozdrawiam
-
12 lat temu
|
+4 |
Otus - Ja tam regularnie robię za niańkę :), a tutaj po prostu myślałem, że ktoś sobie trolluje. Mam nadzieję, że nie zniechęciłem dziewczyny do udzielania się na forum.
-
12 lat temu
|
+1 |