ZALOGUJ SIĘ

Coś w temacie kataru - pozdrowienia dla wszystkich zasmarkanych :)

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Wokół wirusy szaleją i pewnie część z Was (podobnie jak mnie) dopadło przeziębienie.
Na pocieszenie i rozweselenie załączam "zasmarkany" kawałek.
[Ostrzeżenie dla wszystkich o wrażliwych żołądkach - oglądacie na własną odpowiedzialność :)]

http://www.youtube.com/watch?v=QasAseoaCBw

i może jeszcze to:

http://www.youtube.com/watch?v=egCeIwjIuZM

Pozdrawiam!
Mo-Li
ipon - Mo-Li wracaj szybciutko do zdrowia a na katar mam sprawdzony sposób.Na patelnię ja używam wok leję olej i rozgrzewam do dość wysokiej temperatury..Wyłączam żródło ciepła nakrywam głowę ręcznikiem i inhalacja tak przez kilka minut,głębokie wdechy.Bardzo pomaga szczególnie dla cierpiących na zatoki.Jeśli masz ochotę to wypróbuj .Pozdrawiam z życzeniami zdrowia. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Mo-Li - Wielkie dzięki, Ipon, za dobre słowo i poradę :) Pozdrawiam :) - 12 lat temu
quantum137 - aa...aaa...aaaa...ACHOO...! - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Mo-Li - Pan na to kicha, Mr.Q? - 12 lat temu
ipon - Panie Quantum a dlaczego Pan na to kicha?Ja wiem mężczyżni wolą w takich sytuacjach ... okład z gorących piersi kobiecych.Sam widzisz, terapię można sobie wybrać a jak Cię dopadnie to co Mo-Li to myślę,że i okład z kobiecych piersi nie wykuruje .Pozdrówko. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Mo-Li - Ha ha ha, o rany, ipon...
to ja chyba pójdę jednak sobie usmażyć głowę na gorącej patelni :))))
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
ipon - Jak pomoże daj znać ha,ha, ha - 12 lat temu
quantum137 - It's hot in here hehehe
I've had a runny nose anyway, so just dropped a line:D
ipon - Trochę ciepełka nie zaszkodzi Panie Quntum tym bardziej,że przebywamy z zakichaną Mo-Li.Mo-Li potrzebuje ciepełka,żeby mogła się wykurować.Antybiotyki be naturalna medycyna ok - 12 lat temu
quantum137 - Well, if you asked me, I'd rather avoid any hot frying pans;) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
ipon - Panie Quantum nic nowego wiem,ze wyznajesz metodę katar leczony i nieleczony trwa albo tydzień albo 7 dni.Jak dopadnie Cię (czego nie życzę) spróbuj,posmakuj,dojdż do zdrowia i napisz.Zawsze jakaś alternatywa.Pozdrówko - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
quantum137 - Sure thing! - 12 lat temu
Mo-Li - quote: "I've had a runny nose anyway, so just dropped a line:D "

Better to 'drop a line' than to 'snort a line' (since we are talking about noses) ;)
quantum137 - Yup,yup:) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

A tak a propos,

snot to smark/glut, a glut to nadmiar, więc katar (nadmiar glutów) to : a glut of snot?

PS. Zniesmaczonych przepraszam za moje dzisiejsze "lekko chore" poczucie humoru :/
Mo-Li
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
ipon - Aż się dziwię katar sięga po tych z wyższej półki.Cóż mam powiedzieć sorry za mój polski a nie angielski odpowiedż. - 12 lat temu
Mo-Li - Ipon, spokojnie, póki co jeszcze nie leżę na półce :))) - 12 lat temu
ipon - Spoko Mo-Li na żadną półkę Cię nie kładę ale mój problem polega na tym,że znam mnóstwo angielskich słówek a jak przyjdzie do odczytania zdania to już problem.Codzienne sprawy non problem ale ostatnio dostałam pismo z kancelarii adwokackiej i tak 30% rozumiałam.Reszta czarna magia. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Mo-Li - Pism od prawników to ja i po polsku często nie rozumiem :))
Oni już tak piszą, widać niezależnie od kraju i języka.
ipon - Jak zdrówko?Lepiej się dzisiaj czujesz?Nie bagatelizuj choroby ja mieszkałam przed wyjazdem do Anglii w Lodzi.Ofiara świńskiej grypy 15 latka poszła do aniołków.Dbaj o zdrowie i nie bagatelizuj kataru.Pozdrawiam serdecznie. - 12 lat temu
Mo-Li - Dzięki za troskę droga Ipon :) Jest coraz lepiej i na razie się do aniołków nie wybieram (niech Cię nie zwiedzie mój avatar) Pozdrawiam! :)) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
ipon - Tak może niezręcznie przytoczyłam łódzki przykład ale nie należy bagatelizować choćby zasmarkanego kataru.Twój avatar jest super.Czy jesteś kolekcjonerką aniołków?Jeśli to zbyt prywatne pytanie ,nie odpowiadaj proszę. - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.