Mo-Li |
Mo-Li |
ipon - Aż się dziwię katar sięga po tych z wyższej półki.Cóż mam powiedzieć sorry za mój polski a nie angielski odpowiedż.
-
12 lat temu
|
+1 |
ipon - Spoko Mo-Li na żadną półkę Cię nie kładę ale mój problem polega na tym,że znam mnóstwo angielskich słówek a jak przyjdzie do odczytania zdania to już problem.Codzienne sprawy non problem ale ostatnio dostałam pismo z kancelarii adwokackiej i tak 30% rozumiałam.Reszta czarna magia.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+1 |
Mo-Li - Pism od prawników to ja i po polsku często nie rozumiem :))
Oni już tak piszą, widać niezależnie od kraju i języka. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
|
ipon - Jak zdrówko?Lepiej się dzisiaj czujesz?Nie bagatelizuj choroby ja mieszkałam przed wyjazdem do Anglii w Lodzi.Ofiara świńskiej grypy 15 latka poszła do aniołków.Dbaj o zdrowie i nie bagatelizuj kataru.Pozdrawiam serdecznie.
-
12 lat temu
|
+1 |
Mo-Li - Dzięki za troskę droga Ipon :) Jest coraz lepiej i na razie się do aniołków nie wybieram (niech Cię nie zwiedzie mój avatar) Pozdrawiam! :))
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
|
ipon - Tak może niezręcznie przytoczyłam łódzki przykład ale nie należy bagatelizować choćby zasmarkanego kataru.Twój avatar jest super.Czy jesteś kolekcjonerką aniołków?Jeśli to zbyt prywatne pytanie ,nie odpowiadaj proszę.
-
12 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
to ja chyba pójdę jednak sobie usmażyć głowę na gorącej patelni :)))) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
I've had a runny nose anyway, so just dropped a line:D - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Better to 'drop a line' than to 'snort a line' (since we are talking about noses) ;) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.