ZALOGUJ SIĘ

Znikające ilości cyklów powtórek w "moich testach"

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Czy u was też wyzerowały się ilości cyklów powtórek trudnych elementów w dziale "Moje testy"? U mnie wszystkie się wyzerowały.
Pozdrawiam.
?
Gość
dania57 - u mnie też zniknęły ale tylko w "dzisiejszych trudnych elementach". W "trudnych elementach" wszystko mam.Dodatkowo "tłumaczenia słówek w zdaniach" wyswietla się na szaro. - 12 lat temu
K4M17 - U każdego jest inaczej? U mnie nie ma 'zaszarzenia' ;) Hm... "Dzisiejsze.." - nie zerkałem, nie korzystam, stówka to dla mnie za dużo jak na codzienny test. Gratuluję zdolności przerobowych! ;))
U mnie wyzerował się każdy z trzech testów systemowych zwanych specjalnymi :(
Mam nadz., że jeszcze dziś informatycy doszukają się co się stało. Udanego weekendu!
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Znów tragedia. U mnie również się wykasowały. Mało tego, po przerobieniu powtórek dodanych przez ostatnie dwa tygodnie i zalogowaniu się ponownie stwierdziłem, że są nadal nietknięte, tak jakbym ich wcale nie przerabiał w danym dniu. Tak to można całą wieczność powtarzać jedo i to samo. Pozdrawiam.
slawek4
Gość - Problem zgłosiłem do e-tutor. Mam nadzieję że dość szybko usuną usterkę. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
K4M17 - Dzięki sskorupski! Na pewno stało się to z środy na czwartek. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
slawek4 - Dzięki, myślałem, że to tylko u mnie coś nie tak. - 12 lat temu

Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Nasi informatycy już rozpoczęli prace nad rozwiązaniem problemu. Serdecznie przepraszamy za powstałe utrudnienia. Pozdrawiam.
japonskiwachlarz
japonskiwachlarz - Problem został naprawiony jeszcze przed weekendem. Przepraszamy za tymczasowe utrudnienia w korzystaniu z platformy. Pozdrawiamy :) - 12 lat temu
Gość - Dzisiaj rano zauważyłem że jest już dobrze. Wczoraj niestety u mnie jeszcze nie działało. No ale najważniejsze że już działa.
Pozdrawiam i dziękuję za rozwiązanie problemu.
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu