sorayya |
knorwid |
sorayya - dzięki, dałabym Ci 10 plusów!!!! nie wpadłam na to i już łapałam nerwa! uratowałeś/łaś mi nowy rok:):):)
-
12 lat temu
|
+2 |
knorwid - Spoko, widac nie bylo Cie tu akurat gdy wprowadzano wszystkie zmiany. Trochę ich jest. Jakby co - pytaj. Pozdrowienia!
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+2 |
DAD - Ha! Więc to Ty jesteś tym domagającym się reputacji :D LOL
j/k ;) ........... Edit: teraz tak zedytowałeś, że moja wypowiedz nie wiadomo czego dotyczy :) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |
knorwid - Czytałem, ale nie odniosłem do siebie (szczyt?). WYCOFUJĘ TO, BO NIE DOTYCZY FORUM. I naprawdę nie chodzi o domaganie się czegokolwiek. Wchodzę głównie w wątki nierozwiązane, a wiec te CZERWONE (gdy ktoś o tym tak chce myśleć - jego sprawa). Dla mnie to oszczędzanie innym czasu i - jak to jest napisane o reputacji: Po zaakceptowaniu odpowiedzi w ramach wątku przez autora pytania oznaczany jest on kolorem zielonym - oznacza to, że problem postawiony w ramach pytania został rozwiązany. Moje umiłowanie porządku w Pytaniach (pisałem o tym nie raz) to chyba jednak walka z wiatrakami. Ale mogę być i Samo Zło, i Don Kichot ;)) Wszystko mi jedno - od kilku dni leczę okrutne przeziębienie.
-
12 lat temu
|
+5 |
knorwid - To przy okazji wszystkiego co dobre i ZDROWIA 4 ALL na cały nowy rok ! - nie zmieściło się już w jednym komentarzu.
-
12 lat temu
|
+2 |
sorayya - No i Tobie tegoż samego i z naddatkiem i oby 13 tka była dla nas szczęśliwa:)
-
12 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.