ipon |
quantum137 |
ipon - A mnie się wydaje ,że powinieneś jednak poczytać archiwa Tutora a nie odsyłać mnie do kieliszka.
-
12 lat temu
|
+1 |
ipon - http://youtu.be/e-fA-gBCkj0od 2 miesięcy moja ulubiona pozdrawiam Rafale lubię Cię przeogromnie a szanuję! czapki z głów!.Jesteś świetny,szacun ogromny.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
0 |
quantum137 - Zupełnie nie wiem co mam o tym myśleć i o co znowu chodzi...
Z tymi czapkami to gruba przesada, w sumie nie wiem co odpisać. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
futbolowa - Chciałeś, żeby kielichy poszły w ruch, to masz :)))
PS. To ja dorzucam lampkę wina jabłkowego za Wasze zdrowie! - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
quantum137 - Teraz to podwójnie mnie zamurowało LOL
... kielichy? tu idą wiadra!!! - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
knorwid - Gdybym nie był zagrypiony, a impreza byłaby mniej wirtualna, chętnie bym przyszedł ze swoim ... wiadrem ;)
-
12 lat temu
|
+3 |
knorwid - Nie omieszkam ;) Dobrej nocki! [0:15]
P.S. a propos wiader - Mimo, że nie wszystko doskonale rozumiem oglądam właśnie Panią BUCKETową w oryginale [wpisy w wątku o serialach]. Wciąż bawi. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
futbolowa |
ipon - Futbolowa bardzo się mylisz ;klimatu Forum Tutora nikt nie może popsuć nawet ja.Wszystko zostaje w Rodzinie .Blogi i inne fora to inna bajka my jesteśmy u siebie i nawet jeśli myślisz,że jest to psucie to się chyba zdziwisz,bo kto tu psuje?Takie fajne zawoalowanie w białych rękawiczkach.Kocham polski a moją nauczycielkę z liceum szanuję do dziś.Wydaje mi się,że oprócz znajomości języka ojczystego w życiu codziennym potrzene jest wyczucie taktu i tolerancji
-
12 lat temu
|
+1 |
futbolowa - A co mają do rzeczy moje czy nie moje zainteresowania językowe?
Kiedy wybierałam kurs językowy, których w sieci jest całe mnóstwo, czytałam opinie użytkowników, jakie zostawiają na innych forach czy właśnie na blogach językowych. W większości opinii pojawiało się narzekanie na użytkowników forum. Nie wiem, jak tu było wcześniej - podobno dużo lepiej. Tyle jest wątków - narzekać trzeba było akurat przy okazji życzeń, które (skoro już się pojawiają) powinny być miłe? "Wspaniały" pretekst do wylania swoich żali. - 12 lat temu |
+3 |
ipon |
ipon - Dla Brytyjczyka słowo mobbing jest obce.Nie używajcie tego słowa raczej...ale to może wyjaśnią nam nasi specjaliści i dlaczego w polskim mobbing jest znane a w angielskim obce?
-
12 lat temu
|
+3 |
futbolowa - To bardzo budująca opowieść, gratuluję :)
Obyśmy wszyscy potrafili bez skrępowania i lęku posługiwać się językiem obcym. To chyba jeden z największych problemów - odważyć się mówić. A o polskość walcz, bo to cenne. Samo przebywanie poza granicami kraju na pewno nie jest łatwe i nie powinniśmy zgadzać się na krzywdzenie tożsamości narodowej. - 12 lat temu |
+2 |
ipon |
T | tefal |
ipon - Zyczę powodzenia , każda chwila tutaj spędzona przynosi wiedzę i satysfakcję.
-
12 lat temu
|
+2 |
Bardzo trafne i dowcipne zmiany nazw rang - jestem za, czy jeszcze ktoś inny?