ZALOGUJ SIĘ

Nowy szczęśliwy czy nowy pechowy nowy rok bo jest trzynastka .

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Całemu Zarządowi i wszystkim Tutorowiczom życzę wspaniałych bali sylwestrowych.Wspaniałego Nowego Roku spełnienia marzeń.Zyczę Zarządowi ,aby każdy użytkownik wiedział od kogo ma minusa bądż plusa ,bo taka zbiorowa nagonka albo zbiorowe nagradzanie jest chyba obce Administracji.Na Nowy Rok życzę wiodącym w punktacji najaktyweniejsi aby nie przywracali do tutorowej rzeczywistości :porada za punkt.Jakie to niesmaczne jak ktoś ze szczytu tabeli poucza uczniaka,który zadał pytanie a nie nacisnął plusika.Dla mnie koszmar udzielajcie tych porad ok ale bez pistoletu plusików.Na tym forum niedoścignionym i nienaśladowalnym był i będzie ZENSTEF.Dopóki ja żyję będę pisała prawdę i powiem wstydzę w imieniu Zenstefa.Koszmarne forum nie wstawiłeś plusika jesteś poza bandą ,jesteś napiętnowany.niby następcy Zenstefa.Zenstef zawsze wyjaniał nigdy nie żądał plusika.
ipon

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 6

Miro weź se strzel kielicha! i wyluzuj dzisiaj:)
Bottoms up czy jak to tam było hehe:)
quantum137
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
ipon - A mnie się wydaje ,że powinieneś jednak poczytać archiwa Tutora a nie odsyłać mnie do kieliszka. - 12 lat temu
quantum137 - archiwum X? eeee juz widziałem:) - 12 lat temu
ipon - http://youtu.be/e-fA-gBCkj0od 2 miesięcy moja ulubiona pozdrawiam Rafale lubię Cię przeogromnie a szanuję! czapki z głów!.Jesteś świetny,szacun ogromny. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
quantum137 - Zupełnie nie wiem co mam o tym myśleć i o co znowu chodzi...
Z tymi czapkami to gruba przesada, w sumie nie wiem co odpisać.
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
futbolowa - Chciałeś, żeby kielichy poszły w ruch, to masz :)))

PS. To ja dorzucam lampkę wina jabłkowego za Wasze zdrowie!
quantum137 - Teraz to podwójnie mnie zamurowało LOL
... kielichy? tu idą wiadra!!!
knorwid - Gdybym nie był zagrypiony, a impreza byłaby mniej wirtualna, chętnie bym przyszedł ze swoim ... wiadrem ;) - 12 lat temu
quantum137 - Feel free to pop in AYEC:) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
knorwid - Nie omieszkam ;) Dobrej nocki! [0:15]
P.S. a propos wiader - Mimo, że nie wszystko doskonale rozumiem oglądam właśnie Panią BUCKETową w oryginale [wpisy w wątku o serialach]. Wciąż bawi.
quantum137 - Nighty night then buddy:) - 12 lat temu

Nie chciałbym nikogo urazić, ale wydaje mi się że jeżeli ktoś poświęca czas na pomoc komuś, a nie musi, to ten ktoś nie musi, ale milej jest jak podziękuje, a nie traktuje tego jako czyjś obowiązek. Pozdrawiam.
?
Gość

Wspaniały klimat eTutora - nawet w życzeniach noworocznych trzeba ponarzekać ;) Nic dziwnego, że na forach i blogach językowych panuje przekonanie, że najsłabszą częścią serwisu jest "popsuty klimat forum".

Więcej luzu, empatii i spełnienia w tym nowym roku życzę wszystkim tym, którzy tego potrzebują :)
futbolowa
ipon - Futbolowa bardzo się mylisz ;klimatu Forum Tutora nikt nie może popsuć nawet ja.Wszystko zostaje w Rodzinie .Blogi i inne fora to inna bajka my jesteśmy u siebie i nawet jeśli myślisz,że jest to psucie to się chyba zdziwisz,bo kto tu psuje?Takie fajne zawoalowanie w białych rękawiczkach.Kocham polski a moją nauczycielkę z liceum szanuję do dziś.Wydaje mi się,że oprócz znajomości języka ojczystego w życiu codziennym potrzene jest wyczucie taktu i tolerancji - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
futbolowa - A co mają do rzeczy moje czy nie moje zainteresowania językowe?

Kiedy wybierałam kurs językowy, których w sieci jest całe mnóstwo, czytałam opinie użytkowników, jakie zostawiają na innych forach czy właśnie na blogach językowych. W większości opinii pojawiało się narzekanie na użytkowników forum. Nie wiem, jak tu było wcześniej - podobno dużo lepiej. Tyle jest wątków - narzekać trzeba było akurat przy okazji życzeń, które (skoro już się pojawiają) powinny być miłe? "Wspaniały" pretekst do wylania swoich żali.
- 12 lat temu

Raczej nie udzielam porad jak i co bo wydaje mi się,że jeszcze jestem za słaba w angielskim aby udzielać porad językowych.Uczę się codziennie angielskiego tylko z Tutorem i najlepszym sprawdzianem jest życie.Miałam dzisiaj spotkanie w związkach zawodowych ,nie było tam tłumacza a problem z jakim poszłam nie był błachy bo tyczył mobbingu.Dzięki Tutorowi dałam radę ,byłam komunikatywna i pomimo,że wzięłam ze sobą słownik nie musiałam z niego korzystać.Tutor wystarczył.Uczymy się języka dla siebie ,co z tego zostaje ?życie pokazuje.Przede mną jakaś tam batalia w pracy bo menager zabronił mówić mi po polsku a ja powiedziałam dość.Póżniej wszysko potoczyło się lawinowo ale to nieważne.Na breaku obiadowym enaglish please do mnie a już póżniej na dobrą sprawę bez jej zgody do toalety nie mogłam pójść.I to też nie jest waże.Ważna znajomość języka i poczucie godnosci narodowej.Ważne jedno jeśli uczysz się angielskiego i nie masz kwalifikacji a mieszkasz w Anglii to masz dużo możliwości.Kursy on line.Są honorowane przez pracodawców
ipon
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
ipon - Dla Brytyjczyka słowo mobbing jest obce.Nie używajcie tego słowa raczej...ale to może wyjaśnią nam nasi specjaliści i dlaczego w polskim mobbing jest znane a w angielskim obce? - 12 lat temu
futbolowa - To bardzo budująca opowieść, gratuluję :)
Obyśmy wszyscy potrafili bez skrępowania i lęku posługiwać się językiem obcym. To chyba jeden z największych problemów - odważyć się mówić.

A o polskość walcz, bo to cenne. Samo przebywanie poza granicami kraju na pewno nie jest łatwe i nie powinniśmy zgadzać się na krzywdzenie tożsamości narodowej.
- 12 lat temu

Takich kursów jest bardzo dużo trwają zazwyczaj kilka godzin i dają szansę na ogromną poprawę statusu ubiegającego się o pracę.W niedzielę będę miała dużo więcej wiadomości na ten temat.Zainteresowanych proszę o pytania.Pozdrawiam
ipon

Nowy SZCZĘŚLIWY bo tu trafiłem :)
T
tefal
a.kosmal - Takie słowa są dla nas niezwykle budujące, dziękujemy! - 12 lat temu
ipon - Zyczę powodzenia , każda chwila tutaj spędzona przynosi wiedzę i satysfakcję. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu