ZALOGUJ SIĘ

10 LUB 11 LAT I PYTANIE O REPUTACJE

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
CZY KTOŚ Z ETUTOR MA 10 LUB 11 LAT ????????????????
I JAK MOŻNA DOSTAĆ TAK WYSOKĄ REPUTACJĘ JAK NP.dania57 ma 112137 reputacji???????????
Patka17

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Kiedyś tyle miałem, szkoda, że na wszystko nałożony jest VAT;)

Po pierwsze - jeden znak zapytania wystarczy, ich (znaczny) nadmiar może zostać odbierany jako niegrzeczny.

Po drugie - są tutaj osoby, które tak jak dania57, która jest tego najlepszym przykładem, poświęcają ogrom swojego czasu na pomoc innym, jest to często wynagradzane plusami i akceptacją odpowiedzi.
Z odpowiedzi dania57 możnaby już napisać książkę.

Po trzecie - pisanie wielkimi literami prawie zawsze jest bardzo niegrzeczne, dodatkowo trudno się coś takiego czyta.

pozdrawiam i przepraszam

Życzę owocnej nauki na etutorku:)
quantum137
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
Patka17 - ile masz lat ?
i dzięki za odpowiedź...
za tą odpowiedź masz +12...

pozdro
- 12 lat temu
quantum137 - Wiesz, teraz to zupełnie nie wiem o co chodzi, zauważ też, że to forum, jakie by nie było ale forum, taki szczegół.

pozdro:)
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
bird - Oj Rafał, Patka17 ma 10 lat, a Ty do niej z takim tekstem... I jeszcze piszesz o kompleksach (takie słowa to przejaw agresji). Dziewczynka szuka tu po prostu rówieśników. - 12 lat temu
quantum137 - Tym razem nie sprawdziłem tego, fakt, przesadziłem tym razem, dzięki Malwino. - 12 lat temu
Patka17 - nie mam 10 lat...
- 12 lat temu

chodziło mi o pytanie
ile masz lat ?
pozdro....
Patka17

no weź pllllllllisss powiedz..........
Patka17
Patka17 - ppppppppppppppppppppppllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss - 12 lat temu
Patka17 - hahaha bardzo śmieszne........ - 12 lat temu
Patka17 - jak zdobyłeś taki wysoki poziom i ile masz lat?
- 12 lat temu

Oj quantum, quatum...

https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/244773-Gra_slow_w_reklamie_operatora.html
Dziewczyna Tobie od razu widzę pomogła, a Ty taki dla niej nie czuły :p

....
Pati: Tą reputację można zdobyć pomagając innym, albo mając po prostu coś sensownego do powiedzenia.

Na początek polecam ten link: http://netykieta.prv.pl/
Forum, to nie czat. Etutor to nie fotka.pl czy nasza klasa. Nie marnuj naszego czasu, zadając takie pytania jak w tym wątku. Tutaj ludzie uczą się angielskiego...
DAD