esterka |
malagorzka |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
W | wew21 |
esterka - Ja tak dobrze nie mam, moje wyparowały i nie wracają ;). Jeżeli chcę mieć notatkę z powrotem, muszę ją od nowa napisać.
Czy to znaczy, że z oprogramowaniem mojego komputera jest coś nie tak? - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
|
japonskiwachlarz |
pierwszy.wolny - to jak znajda i poprawią to moze by dorobili cos takiego zeby mozna bylo wylistowac zdania z notatkami. ja tam mam zwykle zapisane 'do wyjasnienia przez kogos madrego'. tylko jak sie potem dostac do tych zdan. wie ktos moze?
-
12 lat temu
|
|
knorwid - Nie da rady :/ Dlatego wpisalem juz kiedys tę sugestię:
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/195459-Slowka_zwroty_z_notatkami.html - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
armez |
armez - chyba jednak mnie też to zaczyna dotykać :) Jestem pewien na 120%, że w jednej frazie mi zniknęła. Ale na pewno to w końcu rozwiążą. Zapewne nie jest to łatwy orzech do zgryzienia, przy tak rozbudowanym serwisie.
-
12 lat temu
|
|
esterka - Na pewno to będzie trudne.
Dodaję sporo notatek od kiedy ta funkcja jest dostępna. Większość jest na swoim miejscu. W sumie ubytki trudno oszacować, bo jeżeli element z notatką oceniałam na 4, może pojawić się w powtórkach za parę tygodni, a nawet miesięcy. Raczej nie będę wtedy pamiętała, czy notatkę dodałam, czy nie. - 12 lat temu |
+1 |
serbio |
knorwid - Mnie nie, ale notatki nadal znikają ;/ I zaczyna to być mocno irytujące ;(
Ale za to pojawiła się opcja podglądu notatek ;) Super! (Bilans musi wyjść na zero - jak śpiewał Daukszewicz.) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+4 |
knorwid - PRAWDA! Kiedyś słuchało się dużo "Powtórki z rozrywki" Obaj panowie często tam 'gościli' ;) Dzięki za sprostowanie! Pero, pero ...
-
12 lat temu
|
+4 |
Jednak zanim zgłoszę to jako błąd programu, chciałabym się upewnić na przynajmniej jeszcze jednym przykładzie.
Wszystko jest możliwe - już trzy razy wyparowały mi słówka z "moich list"... - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Edit: wysłałam zgłoszenie w tej sprawie. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Dziękuję za pozdrowienia i również życzę miłego weekendu :) - 12 lat temu