ZALOGUJ SIĘ

Prosze o tłumaczenie tekstów na Polski...

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
A
aniula8844
Jokasta - Przecież wystarczy kliknąć w ''Tłumaczenie''. Jest w tym linku. - 13 lat temu
e.lukasiewicz - Wszystkie elementy lekcji do końca poziomu A2 są tłumaczone na język polski, zachęcam jednak do tego, by z tłumaczeń korzystać w stopniu minimalnym. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Po prawej od zakładki pytania, jest zakładka tłumaczenie

...............

Cześć Mamo,

Nareszcie w Egipcie! Dotarłam w jednym kawałku. Wreszcie jestem na tyle zrelaksowana, by opowiedzieć Ci, co mi się przydarzyło ostatniej nocy.

Po pierwsze, zgubiłam się w drodze na lotnisko. Kiedy wreszcie tam dotarłam, samolot był prawie gotowy do startu. Zostało mi tylko 20 minut do odlotu. Pobiegłam do stanowiska odpraw najszybciej jak mogłam i dostałam kartę pokładową.

Kiedy wsiadłam na pokład samolotu, zorientowałam się, że nie mam ze sobą bagażu podręcznego. Steward nie pozwolił mi po niego wrócić, więc nakrzyczałam na niego. Wysłał stewardessę żeby go znalazła. Dwie minuty później stewardessa wróciła z moją torbą w ręku i powiedziała, że zostawiłam ją przy wejściu do samolotu. Możesz w to uwierzyć? Było mi naprawdę głupio i wszystkich przeprosiłam. Jednak wciąż byli na mnie źli. Skąd to wiem? Zrobiło mi się niedobrze podczas lotu, a załoga nie pomogła mi ani trochę. Udawali, żę są zajęci, ale wiem, że nie byli. Chciało mi się płakać.

A teraz dobre wieści: bardzo mi się tu podoba. Pogoda jest absolutnie wspaniała. Jest trochę za gorąco, ale na niebie prawie wcale nie ma chmur. To znaczy, że pewnie nie będzie padało. Hotel jest doskonały, pokoje są wygodne, a tuż przed moim oknem znajduje się duży basen. Idę popływać, jak tylko wyślę tego e-maila do Ciebie.

Kocham Cię,

Sara
DAD

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.