E | efogt |
DAD |
efogt - Dziękuję Ci za odp. Teraz spostrzegłam że ten jeden element z czterech dodałam wczoraj i kiedy robiłam powtórki zaznaczyłam go jako 1. Ale pozostałe trzy wyraźnie figurują że zostały dodane dziś choć tę lekcję z tymi trzema elementami przerabiałam już dawano i dodałam je już kiedyś...
Pozdrawiam serdecznie. - 12 lat temu |
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piter_c |
efogt - Dzięki Ci za odp. To oznacza że przytrafia się to nie tylko mnie i że wina chyba lezy po stronie etutora.
Pozdrawiam. - 12 lat temu |
+2 |
zorija |
zorija - właśnie ledwo co napisałam powyższe- przeszłam do strony glownej i pojawiły sie 4 powtórki
-
12 lat temu
|
+1 |
efogt - Dziękuję za odzew. Widzę że problem występuje u większej liczby osób...
Pozdrawiam serdecznie. - 12 lat temu |
+2 |
pako Pracownik eTutor |
efogt - Co jakiś czas pojawiają się pojedyncze elementy z rożnych lekcji dodane uprzednio do powtórek. Nie jest ich dużo, zazwyczaj trzy lub cztery. Dodatkowo brakuje przy nich głośników aby można było odsłuchiwać wymowę. Wczorajsze moje elementy które pojawiły się w ciągu dnia w powtórkach pochodziły z lekcji: 33 z listy słówek:Constructions "can you", "could you", would you mind".
- Czy mógłbyś wyjaśnić, o co w tym wszystkim chodziło? Would you mind explaining now what it was all about? - 12 lat temu |
+3 |
efogt - - Czy miałbyś coś przeciwko, żebym zadał ci osobiste pytanie?
Would you mind if I asked you a personal question? Would you mind if I ask you a personal question? - Czy miałbyś coś przeciwko, żebym tutaj został? Would you mind if I stayed here? Would you mind if I stay here? Dodatkowo nie mozna ich odsłuchać. Dziękuję za odzew. - 12 lat temu |
+3 |
zorija - identyczne zdania do powtórek otrzymałam wczoraj i też bez możiwości odsłuchania
-
12 lat temu
|
+1 |
slawek4 |
knorwid - Prawdopodobnie ma to związek ze zmianami w serwisie, dziś pojawiła się informacja w dziale aktualności i na forum.
-
12 lat temu
|
+2 |
driver119 - Problem nadal występuje. Dodały mi się słówka w dzień którego nie logowałem się eTutorze.
- 10 lat temu |
|
Pozdrawiam. - 12 lat temu