![]() | Ewa_G1967 |
Z | zenstef |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | TopMan |
zenstef - Podejrzewam, że ten czas wyprzedaży, wojaży itp, to tak się ciągnie kilka tygodni po tych świętach. Pierwotna nazwa tego dnia to chyba tak jak pisze koleżanka w LANGLOO.
ps. a zauważyłaś jak koło mnie wyszło Ci tak ślicznie zielono? - 14 lat temu |
+1 |
quantum137 - I chciałbym sprostowac wypowiedź Myszuli ale cos mi sie wydaje, ze zostane posadzony o ''wymądrzanie'' się.
-
14 lat temu
|
|
zenstef - A wiesz co Pani Myszulo?
Twoje wczorajsze stwierdzenie o wazeliniarstwie innych dało mi wczoraj bardzo dużo do myślenia :( /nie wiem czy wszyscy to stwierdzenie warte ok. 20 minut zauważyli, bo Ty ciągle coś zmieniasz / - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
TopMan - Zmieniam?
Edytuje lub usuwam by miec wreszcie spokoj ze zbednymi komentarzami od co niektorych uzytkownikow.Szkoda,ze tego nie zauwazyles kolego. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
zenstef - Tak postepuj koleżanko aby nie było później zbędnych komentarzy. Ty cały czas coś wprowadzasz, zmieniasz... Jakbym ja miał się zawsze wracać z dyskietka do przeszłości, to chyba bym dostał bzika.
- 14 lat temu |
+1 |
G | glupiutkalutka |
TopMan - "Ale mozna czasem kupic cos bardzo tanio naprawde w dobrej cenie"
Dobre zdanie :) - 14 lat temu |
|
ryan - "Tradycyjnie piłkarze w lidze angielskiej wybiegli na boiska w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia. Nazywany jest on Boxing Day i Wielkiej Brytanii daje się tego dnia prezenty." :)
-
14 lat temu
|
|