Ewa_G1967 |
P | Pablo21 |
Ewa_G1967 - Wiem że pytania te są w PS ale kiedy zaczynam zadawac pytania to trudno mi sie zastanawiać jaki to czas. Czy jest jakiś sposób by nauczyć się tego "automatyzmu" w mówieniu.
-
14 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
TopMan |
zenstef - Ja w tym wątku dałem już trzy plusy.
Tobie za bardzo wartościowe pytanie. Tak szczerze mówiąc, to Myszula i Pablo nie napisali nieprawdy. A proszę bardzo tego co dał minusy - proszę powiedzieć w której części wypowiedzi jest nieprawda Pablo lub Myszuli? - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
Ewa_G1967 - Zenku a może Ty bys umiał napisac coś o tym automatyzmie w zadawaniu pytań??;)) Dłużej jesteś ode mnie;)))
Odnośnie tych minusów szkoda że nie można napisać co w odpowiedzi jest nie tak bo dać minus aby dać to trochę nie FAIR. - 14 lat temu |
|
zenstef - Administracja kiedyś nas informowała, że być może będzie kiedyś opcja wyświetlenia loginów tych co dali plus lub minus. A może i to dobry pomysł Administracji. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i nie martwcie się za bardzo tymi minusami.
-
14 lat temu
|
|
zolty - Zenstef, chodziło wtedy o to, aby można było wyświetlić wypowiedzi, w których zmieniła się ocena. Czy takie coś się pojawi, nie mogę w tej chwili zagwarantować.
-
14 lat temu
|
|
zolty - Każdy ma prawo ocenić wypowiedź według własnego uznania. Lista użytkowników oceniających pytanie nie jest według mnie dobrym pomysłem, ponieważ rodziłaby niepotrzebne dyskusje i konflikty.
-
14 lat temu
|
|
quantum137 - Jakby ktoś chciał mi przypisać minusa za pytanie to muszę rozczarować bo dałem + :-)
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
|
wacek6713 - Żółty pisze:Każdy ma prawo ocenić wypowiedź według własnego uznania.Ale dlaczego ktoś może mi postawić minus,jeżeli się myli,a w dodatku nie wiem kto to jest.Login w takim wypadku powinien być wyświetlany(w przypadku plusa też).Ja na przykład chciałbym wiedzieć,kto mnie ocenia.
-
14 lat temu
|
|
quantum137 - Myślę, że temat można poddać pod głosowanie, ale myślę, że co najmniej połowa aktywnych osób musiałaby zagłosować czyli jakieś hmm 10 ?? :DDD
j/k ;) - 14 lat temu |
|
Joasia5c |