esiart |
ewuletka |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
esiart |
ewuletka |
ifoma - ze zdaniami mozna sie zakopac :/ moja rada, jak czujesz ze idzie Ci za wolno wcisnij sobie filtruj powtorki->tylko listy etutor, wtedy bedziesz miala tylko slowka, a do zdan zawsze mozesz wrocic jak juz troche utrwalisz slowka
-
12 lat temu
|
|
ewuletka - O dzięki wielkie ifoma, na pewno skorzystam, bo już czuję się niemal zakopana w tych zdaniach.
-
12 lat temu
|
|
esiart |
ewuletka |
a.kosmal - Na ten moment posiadamy kurs języka angielskiego w wersji kursu ogólnego (eTutor angielski) i kurs biznesowy (Business English), ale przygotowujemy także materiał z obszaru języka niemieckiego i hiszpańskiego. Osoby zainteresowane opieką lektora, który sprawdzi wypowiedzi pismene i nagrania dźwiękowe, zachęcam do zapoznania się z warunkami korzystania z kursu eTutor Premium.
-
12 lat temu
|
|
magiczny - Hejka Ewuletka :) nauczyciel sprawdza jak wykupisz droższą opcję wówczas masz nauczyciela. pozdrawiam
-
12 lat temu
|
|
a.kosmal - Niestety nie znamy jeszcze konkretnej daty premiery kursu języka niemieckiego, ale prawdopodobnie pojawi się on pod koniec roku.
-
12 lat temu
|
|
esiart |
ewuletka |
esiart |
esiart |
G | Gabrysia66 |
Ewelina79 |
esiart - A to nawet nie widziałam, że aż dwa miesiące mogłam zwlekać z rozpoczęciem nauki :) Chociaż z drugiej strony pewnie mój słomiany zapał do wszystkiego wziąłby górę ;)
Pozdrawiam - 12 lat temu |
|
ewuletka - dokładnie to do któregoś października, więc ponad dwa miesiące można zwlekać.
Ja uwielbiam robić sobie przerwy na nauce czytając forum, taka społeczność mnie nawet mobilizuje :d - 12 lat temu |
|
M | MaGraham |
ewuletka - Czas zawsze można znaleźć :( kawę wypić i do nauki, uszy do góry!
Mi bardzo pomaga na słomiany zapał fakt, że za to wszystko zapłaciłam i nie wypada zmarnować tych pieniędzy :D - 12 lat temu |
|
absolwentka - Nie tylko z was;) Na szczęście ruszyłam od grudnia 2011, czego i wam życzę;) Pozdrawiam!
-
12 lat temu
|
|
esiart - Pozdrawiam Cię absolwentko :) Może założymy kółko beznadziejnych przypadków i kto nas z tego wyleczy dostanie nobla-jobla ;)
-
12 lat temu
|
|
ewuletka - haha, doskonały pomysł, tylko kiedy stwierdzić, że ktoś z nas jest już całkowicie wyleczony?
PS Esiart administratorzy etutor proszą cie o zmiane awataru w komentarzu do twojego pierwszego posta tutaj. - 12 lat temu |
|
esiart |
- 12 lat temu
Chyba nie zauważyła tej prośby lub avatarem dała odpowiedz :) - 12 lat temu
- 12 lat temu