ZALOGUJ SIĘ

Błąd techniczny czy etutor się psuje?

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Chciałam sobie wejść w lekcję 2 w podpunkt zaimki, gdyż zauważyłam, że ich nie przerobiłam w całości, a tu taka niespodzianka. Przerzuca mnie stronę wyszukiwarki i pojawia się napis:
>"Whoops! The page could not be found. Try giving it another chance below."
Myślę, że wina nie spoczywa po mojej stronie, bo wszystko mi działa, a i z innymi lekcjami nie ma problemu. Jestem ciekawa czy da się to naprawić?
Pozdrawiam;)
absolwentka

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Spróbuj wejść w etutor przez inną przeglądarkę i sprawdzić czy ów problem też wyskakuje. Powinno pomóc, czasami zdarzają się tak irracjonalne błędy. Ja natomiast pamiętam, nie mogłem zresetować danych nauki w panelu użytkownika. Po wprowadzeniu hasła nic się nie dało zrobić, a strona przekierowywała mnie na stronę, która nie istnieje. Jednak za pomocą wspaniałego Internet Explorera udało mi się dokonać tego czego chciałem. Jeżeli to nie problem przeglądarki to może techniczny. Na chwilę obecną poczekaj jakiś czas, może wszystko powróci do poprawnego działania. Pozdrawiam i mam nadzieje, że problem sam niebawem zaniknie.
Wyso77
absolwentka - Dzięki. Chromem poszło normalnie;) - 13 lat temu
jerzy_pozoga - Witajcie- ja zauważam o wiele więcej kłopotliwych spraw dotyczacych w łącznosci z eT ale z czasem ONE znikają. Ano, róznie to bywa, jestem spokojny. Kłopoty wynikają z wielokrotnego poprawiania programu na eT.
Internet Explorer równiez wprowadza często zmiany 1x lub 2x w miesiącu a widzę to po częstym ogłoszeniu aby NIE wyłączać komputera z powodu nowych zmian w register itp.
- 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.