ZALOGUJ SIĘ

Foreigners speaking highly of Poland.

zmodyfikowany: 12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Welcome to Poland. BBC is wrong. Campbell scared away many English people from coming to Poland and enjoying a great tournament.

http://polandia.wp.tv/pl/i,Polandia-Tim-AngliaEngland,mid,1043086,index.html?ticaid=5eb7a#m1043086

Enjoy a piece of good natural English.
piter_c
ipon - Bardzo dobra wypowiedż ale na codzień mam do czynienia np.z prasą angielską i doszłam do wniosku,że tak jak BBC tak i Metro,które jest w naszej firmie są bardzo wrogo nastawione do Polski.Po meczu z Rosją naszych nie było zdjęć z pięknej atmosfery przed i po meczu ale oczywiście durne foty pokazujące kilku, którym mózg się nie wykształcił tylko piąchy.I to powiedziałam moim angielskim kolegom,ze na meczu i w strefie kibica było 200 tys ludzi a prało sie ok 200 - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Dzięki piter_c- dzisiaj z zaciekawieniem wysłuchałem kilka wypowiedzi.

Wypowiedzi są dość miarodajne i rezolutne. Powtarza się pochwała polskich pierogów, komunikacji tramwajem, serdeczności dla obcych.
Słuchałem wypowiedzi nie patrząc na napisy i stwierdzam moją dobrą znajomość w rozumieniu innych NIE-anglików !
"NIE-anglików" w rozumieniu obywateli z innych krajów naszej planety Ziemia.
To mnie cieszy, mam postępy w nauce English. TE kilka filmów uważam za dobry sprawdzian w znajomości angielskiego z powodu uczenia się w Polsce.

Słuchanie ich wypowiedzi oraz słuchanie podcastów bardzo mnie cieszy, dziękuję.
A masz dużego PLUSA !
(Ciekawe że inni dają tobie PLUSA a nie umieją NIC napisać w tej osobistej sprawie. Hmmm ? )
Serdecznie pozdrawiam- jkp
jerzy_pozoga

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.