H | Hypnos |
Bilberry |
Hypnos - Jak z poziomem trudności tekstu?
Książki dla dzieci - pomyślę nad tym i na pewno coś wybiorę ;) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
J | jpiechota |
radmar2 - Nie, zakupisz samą ścieżkę audio, co czyni przydatność tego typu utworów dyskusyjną. W przypadku gdy czegoś nie zrozumiesz to można posiłkować się tekstem. W tym wypadku nie będziesz miał nic. Jest to o tyle idiotyczne rozwiązanie, że audiobooka i tak otrzymujesz w formie archiwum .zip, z każdym rozdziałem w osobnym pliku .mp3. Co by szkodziło aby w tym archiwum znalazł się dodatkowo tekst np. w formie pdf-a.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+1 |
Hypnos - Tego się obawiałem... Ciężko jest znaleźć książkę z audiobookiem.
Dzięki za odpowiedź , pozdrawiam. - 12 lat temu |
|
radmar2 - Billberry: Też tak sądziłem do momentu aż jednej nie kupiłem. Wg mnie brak pdf-a czyni zakup tego czegoś praktycznie bezwartościowym.
-
12 lat temu
|
+1 |
DAD |
ewuletka |
Bilberry - strasznie trudno tam coś kupić, przy rejestracji trzeba podać adres i numer telefonu (po co?), a że mieszkam w UK musiałem jeszcze podać polski adres, a przecież chcę kupić ebooka i mp3, jedyne co im potrzeba to mój email
-
12 lat temu
|
+2 |
ewuletka - tak sobie myślę, że zawsze można zmyślić. Nie musisz podawać prawdziwych danych, jeśli rzeczywiście są one niepotrzebne :P Wystarczy prawdziwy email, that's it.
-
12 lat temu
|
|
Bilberry - chciałem kupić tą książkę, kazało mi się zarejestrować, podałem te wszystkie dane i nigdy nie otrzymałem maila o rejestracji, nie mogę się zalogować, a szkoda
-
12 lat temu
|
+1 |
radmar2 - Bilberry: ja się rejestrowałem i wszystko było OK. Poszukaj w filtrze antyspamowym, względnie sprawdź czy podałeś dobry e-mail. Do mnie e-mail dotarł po kilkunastu sekundach od rejestracji.
-
12 lat temu
|
|
Bilberry - rejestrowałem się z formularza płatniczego, teraz zarejestrowałem się od razu, pytał tylko o email i hasło, a dopiero przy płaceniu o telefon i adres
-
12 lat temu
|
|
Bilberry - kupiłem, książeczka (PDF) ładnie przygotowana, ma 12 stron
sam audiobook (mp3, 128kbps, 44khz, mono) jest czytany wolno i wyraźnie długość 21,5 minuty - 12 lat temu |
+1 |
R | robert87 |