długie ładowanie się strony (nowych zadań i długie zapisywanie odpowiedzi)
miesiąc temuostatnia aktywność: 5 dni temu
Korzystam z kursu włoskiego i mimo dobrego łącza internetowego i jego przepustowości to strony, zadania czy cokolwiek innego z e tutora ładuje mi się od kilku do kilkunastu sekund. niestety ma to duży wpływ na moją płynność korzystania ze strony ;/
Korzystam z kursu włoskiego i mimo dobrego łącza internetowego i jego przepustowości to strony, zadania czy cokolwiek innego z e tutora ładuje mi się od kilku do kilkunastu sekund. niestety ma to duży wpływ na moją płynność korzystania ze strony ;/
I-Ka - Ja też. Dzisiaj już w ogóle jest koszmarnie.
-
miesiąc temu
+6
tkus - Od kilkunastu dni obserwuję tego typu problemy z różnym nasileniem. Prawdopodobnie infrastruktura nie wytrzymuje zderzenia z postanowieniami noworocznymi ;) A zupełnie poważnie: liczę na szybkie rozwiązanie problemu bo korzystanie w eTutora stało się bardzo uciążliwe.
-
miesiąc temuzmieniany: miesiąc temu
+6
ppaulina5 - To prawda, u mnie to samo. Coś, co wcześniej zajmowało 10 minut, teraz zajmuje dwa razy tyle czasu. Strony się zawieszają, bardzo długo ładują..
-
miesiąc temu
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę kwestię. Będziemy wdzięczni za kontakt na [...]@etutor.pl, przesyłając dodatkowe informacje:
- ile trwa ładowanie strony?
- czy dłuższe ładowanie strony nasila się podczas konkretnych aktywności? Jeśli tak, to jakiej np. podczas wykonywania powtórek, realizacji lekcji, podczas gier lub innej (prosimy doprecyzować).
- czy dłuższe ładowanie jest zjawiskiem stałym? Czy jest zjawiskiem stałym, a nasila się podczas konkretnych aktywności?
- czy dłuższe ładowanie strony zauważacie w konkretnych porach?
- czy pojawiają się jakieś komunikaty na stronie? Jeśli tak, prosimy załączyć zrzut ekranu.
Jeśli macie dodatkowe spostrzeżenia, których nie ujęłam tutaj, śmiało je opiszcie w treści maila, będą one pomocne podczas weryfikacji. Przepraszamy za niedogodności.
Dzień dobry,
Chciałbym korzystać z platformy e-Tutor (angielski,niemiecki) w roku 2025.
Myślę jednak , że zrezygnuję ponieważ ładowanie kolejnego ćwiczenia (w godzinach wieczornych) trwa 30sekund.
Proszę Pani Adrianno nie ściemniać-zainwestujcie w infrastrukturę
pozdrawiam
Proszę naprawcie ten problem, bo bardzo utrudnia to robienie powtórek. Zdarzają się okresy, że strona po każdej wykonanej powtórce ładuje się kilka/kilkanaście sekund.
Cztery tygodnie po pierwotnym poście, czyli 17.02.2025 o godzinie 18:30-18:40 to samo. Każda strona ładuje się po kilkadziesiąt sekund. Nie da się korzystać z portalu, nic nie zostało naprawione.
Pewnie i tak usuną mi ten post, więc więcej nie piszę.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.