ipon |
absolwentka |
ipon |
ipon - Dzięki za tego plusika bo zniknął minus od osoby,która zawsze mnie nagradza minusami.Tym razem strzeliła sobie w kolano bo myślałam,że większego przeciwnika Naszych Cudnych niż Tomaszewski nie ma a tu bęc okazuje się,że jest.
-
12 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
joke1 |
ipon - A mnie nie szkoda Szczęsnego pierwszą bramkę puścił za frajer bo go w niej nie było a ta czerwona kartka tak się zachowuje rasowy bramkarz?Po meczu przełączyłam na TVN24 tam tata bramkarza jest honorowym komentatorem no i dostało się synkowi.Co było to było piękna pierwsza połowa to dopiero początek ja wierzę,że Nasi zajdą wysoko.Pozdrawiam serdecznie Fanów foodboolu
-
12 lat temu
|
+2 |
joke1 - Mecz już Polski z Grecją zostawmy za sobą.
Rosja - Czechy 4:1 - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |
quantum137 |
ipon |
quantum137 - I love sport and just hate strictly money-based "competitions".
Show me one team in which only players from "target" area play, I believe there are none. So what does it mean "city X wins over city Y"? nothing, totally pointless game with such rules. Football is plainly s**t to me for those reasons. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+3 |
ipon - Quantum Twoje przemyślenia są bardzo głębokie te zawody wyścigi w cudzysłowie może trochę sztuczne bo na tych mistrzostwach każdy zawodnik może zyskać może stracić .Lowcy głów siedzą i łowią.Football w polskim wydaniu może wzruszyć do łez Quantum bo ja dzisiaj łezkę uroniłam na otwarciu przy polskim hymnie i chciałabym jak najczęsciej tak się wzruszać
-
12 lat temu
|
+2 |
ipon - Oj Quantum cała pierwsza połowa to był majsterstick gorsze ,ze Rosjanie tak się rozstrzelali
-
12 lat temu
|
0 |
joke1 - Trzeba cieszyć się tym co ma i doceniać każdy szczegół bo niewiadomo kiedy przypadnie nam taka wielka impreza i to w Polsce :)
-
12 lat temu
|
|
joke1 - Chodziło mi o piłkę nożną ;)
sitką mniej się interesuję , chodź emocje można powiedzieć , że jeszcze większe. - 12 lat temu |
+1 |