ZALOGUJ SIĘ

Brawo,brawo,brawo super drużyna

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Ach dech zapiera ten pierwszy mecz drużyna super a prawe skrzydło slów brak jak oni grają
ipon
ipon - Dzisiaj było jeszcze lepiej.Brawo - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Mecz się jeszcze nie skończył (chyba, bo nie oglądam), a już jeden Pan "całował" mój płot...
absolwentka
ipon - absolwentko czy możesz podać więcej szczegółów? - 12 lat temu
absolwentka - Za dużo wlał w siebie procentów i wisiał na moim płocie... - 12 lat temu
ipon - Aha czyli mało zorientowany dobrze ,że całował pozdrawiam - 12 lat temu

Przemek Tytoń Bohaterem drużyny.Co prawda zremisowaliśmy ale co przed nami?Ja jestem optymistką bo w pierwszej połowie nasze Orły grały jak z nut a druga była gorsza.Trochę statystyk reprezentacja Grecji plasuje się na 15 miejscu w rankingu FIFA a nasza na 62 czy w trakcie pierwszej połowy było widać tę różnicę?Piękny stadion,piękny doping a dramarurgią meczu .czerwona kartka,i czerwona kartka dla bramkarza wystarczyłaby na kilka meczy.Brawo Polskie Orły jestem Waszą kibicką
ipon
ipon - Dzięki za tego plusika bo zniknął minus od osoby,która zawsze mnie nagradza minusami.Tym razem strzeliła sobie w kolano bo myślałam,że większego przeciwnika Naszych Cudnych niż Tomaszewski nie ma a tu bęc okazuje się,że jest. - 12 lat temu

I połowa bardzo dobra. II brakło sił , szkoda mi trochę Szczęsnego , Tytoń dodał nam nadziei.
Zaraz Rosja - Czechy.

POLSKA!
joke1
ipon - A mnie nie szkoda Szczęsnego pierwszą bramkę puścił za frajer bo go w niej nie było a ta czerwona kartka tak się zachowuje rasowy bramkarz?Po meczu przełączyłam na TVN24 tam tata bramkarza jest honorowym komentatorem no i dostało się synkowi.Co było to było piękna pierwsza połowa to dopiero początek ja wierzę,że Nasi zajdą wysoko.Pozdrawiam serdecznie Fanów foodboolu - 12 lat temu
joke1 - Mecz już Polski z Grecją zostawmy za sobą.

Rosja - Czechy 4:1
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
ipon - to prawda a za chwilę my z nimi ależ emocje - 12 lat temu

20 men running, 22 for some, being watched for 90 minutes on a field, I simply don't get it.
The winner is almost always determined by the account surplus, not by the intrinsic features of players involved in the game, not to mention where they come from and who they play for.
People who change the world are hidden somewhere and in a manner of speaking their presence is felt all the time, noone knows who they are.
quantum137
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

Oj Quantum pewnie ten angielski tekst bo nie odpisałam na song nie odpisałam bo jesatem taka poliglotka od tutora w pracy perfekt bo wiadomo rutyna ale ,ale Drogi Panie Quantum coraz lepiej idzie mi z czytaniem prasy a tam mnóstwo słówe niedostępnych na tutorze no i z moimi kolegami z pracy też coraz lepiej wyboru nie mam Polka jak palec nikkt nie pomoże przetłumaczyć.Dzisiaj ze 2 godz gadaliśmy na tm polskiej kuchii wszyscy znają w pon niosę pomidorówkę .Uwielbiają tę moją Pozdro wienia
ipon
quantum137 - I love sport and just hate strictly money-based "competitions".
Show me one team in which only players from "target" area play, I believe there are none.
So what does it mean "city X wins over city Y"? nothing, totally pointless game with such rules.
Football is plainly s**t to me for those reasons.
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
ipon - Quantum Twoje przemyślenia są bardzo głębokie te zawody wyścigi w cudzysłowie może trochę sztuczne bo na tych mistrzostwach każdy zawodnik może zyskać może stracić .Lowcy głów siedzą i łowią.Football w polskim wydaniu może wzruszyć do łez Quantum bo ja dzisiaj łezkę uroniłam na otwarciu przy polskim hymnie i chciałabym jak najczęsciej tak się wzruszać - 12 lat temu
quantum137 - Hymnem to jeszcze można się wzruszyć:D - 12 lat temu
ipon - Oj Quantum cała pierwsza połowa to był majsterstick gorsze ,ze Rosjanie tak się rozstrzelali - 12 lat temu
joke1 - Trzeba cieszyć się tym co ma i doceniać każdy szczegół bo niewiadomo kiedy przypadnie nam taka wielka impreza i to w Polsce :) - 12 lat temu
ipon - joke1 za 2 lata Mistrzostwa Swiata w Piłce Siatkowej - 12 lat temu
joke1 - Chodziło mi o piłkę nożną ;)
sitką mniej się interesuję , chodź emocje można powiedzieć , że jeszcze większe.
- 12 lat temu