ZALOGUJ SIĘ

Zresetowanie listy "Elementy odrzucone"

zmodyfikowany: miesiąc temuostatnia aktywność: miesiąc temu
Zresetowałem historię nauki w ustawieniach https://www.etutor.pl/profile/account-reset jednak lista "Elementy odrzucone" widoczna pod adresem https://www.etutor.pl/words/elements-in-repetitions/discarded nadal jest dostępna. Czy jest możliwość zresetowania tej listy?
B
bsteczek

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Do listy pod tytułem "Elementy odrzucone" trafią hasła, które nie zostały dodane do modułu Powtórki podczas przerabiana lekcji. Z tego powodu te słówka i zdania nie pojawiają się podczas wykonania powtórek. Dodamy, że nie ma możliwości usunięcia haseł z wyżej wspomnianej listy.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
bsteczek - Dlaczego etutor przy resetowaniu usuwa tylko słówka z listy "Elementy w powtórkach" natomiast te na liście "Elementy odrzucone" nadal widnieją? Czy w takim razie etutor będzie działał prawidłowo skoro tylko niektóre dane zostały zresetowane? - miesiąc temu
MyroslavaRozbytska18 - Reset powtórek dotyczy elementów w powtórkach (haseł lub zdań, które zostały dodane do modułu powtórek z lekcji lub ze słownika). Natomiast elementy odrzucone (czyli te, które podczas przeglądania list słówek w lekcji nacisnąłeś 'Znam') nie trafiły do modułu powtórek, w takim wypadku reset powtórek ich nie obejmuje. Wszystko zadziałało poprawnie. Potwierdzam, że wszystko będzie w porządku. - miesiąc temu

Myślę, że żeby zresetować listę odrzuconych elementów, trzeba je dodać do powtórek za pomocą zielonego plusa, który się znajduje w pobliżu słówek/zdań. Później będzie można zresetować historię nauki. Nie próbowałem, ale sądzę, że to powinno zadziałać.
j_pawlowski
bsteczek - Przy niewielkiej liczbie słówek miało by to sens, jeśli jednak są ich setki/tysiące, będzie to wymagać ogromnej ilości czasu. - miesiąc temu
MyroslavaRozbytska18 - Nie ma konieczności resetowania list odrzuconych elementów, bo one nie zostały dodane do modułu powtórek. Racja jak odrzucony element dodamy do powtórek, wtedy trafi do modułu, ale takie działanie jest czasochłonne i zbędne. Zachęcam do zapoznania się z moim komentarzem powyżej. - miesiąc temu